קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

עגבניות קלויות, קישואים ותפוחי אדמה עם צ'רנושקה

עגבניות קלויות, קישואים ותפוחי אדמה עם צ'רנושקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל עגבניות קלויות, קישואים, ותפוחי אדמה עם Charnushkan. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אם יש לך שום, קישואים, עגבניות בינוניות גדולות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו ארוחת סיר אחת ~ מקלות תיפוף קלויים עם תפוחי אדמה אצבעוניים, פטריות, עגבניות וקישואים, שום ספגטי קישואים עם נקניק עוף איטלקי, עגבניות, בזיליקום ותפוחי אדמה קלויים, ו סיבובי קישואים עם עגבניות קלויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפעל את התנור ל 232°. מיקום שני מתלים כך שהם קרובים לאמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה, לזרוק את תפוחי האדמה עם חצי שמן זית וכמה צביטות גדולות של מלח. ודא שהם מצופים ביסודיות. כאשר התנור הוא על 121°, להעביר את תפוחי האדמה למחבת ברזל יצוק אחד או שניים ולהחליק אותם לתוך המדף התחתון של התנור. שימוש בברזל יצוק והחל בתנור נמוך יהפוך את תפוחי האדמה פריך addicitively.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
להשאיר את תפוחי האדמה לבד במשך 15 עד 20 דקות בזמן שהם מפתחים קרום. בינתיים, להכין את שאר החומרים שלך ולזרוק באותה קערה גדולה עם כמה צביטות כבדות של מלח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
להעביר אותם למחבת גיליון ולהפיץ כך שכולם בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
לאחר כ -20 דקות, מוסיפים את העגבניות והקישואים למדף השני ובודקים את תפוחי האדמה. אם מרית מתכת דקה יכולה להחליק מתחתם ללא התנגדות רבה מדי והתחתית היא חום זהוב עמוק, לזרוק אותם ולהתפשט כך שהם שוב בשכבה אחת. אם הם תקועים או לא שחומים לחלוטין, להשאיר אותם להיות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
כל 10 דקות לאחר מכן, לבדוק את תפוחי האדמה ולזרוק לפי הצורך. סביר להניח שהם יסיימו לבשל בעוד העגבניות והקישואים התרככו ושיחררו הרבה מיצים, ואז הם יסיימו (הם לא באמת יתרככו עם כל הלחות).
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
7
הסר את כל החומרים מהתנור ולשלב על מגש ממש לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה