קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

עגבניות קלויות, קישואים ותפוחי אדמה עם צ'רנושקה

עגבניות קלויות, קישואים ותפוחי אדמה עם צ'רנושקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל עגבניות קלויות, קישואים, ותפוחי אדמה עם Charnushkan. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אם יש לך שום, קישואים, עגבניות בינוניות גדולות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו ארוחת סיר אחת ~ מקלות תיפוף קלויים עם תפוחי אדמה אצבעוניים, פטריות, עגבניות וקישואים, שום ספגטי קישואים עם נקניק עוף איטלקי, עגבניות, בזיליקום ותפוחי אדמה קלויים, ו סיבובי קישואים עם עגבניות קלויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפעל את התנור ל 232°. מיקום שני מתלים כך שהם קרובים לאמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
בקערה גדולה, לזרוק את תפוחי האדמה עם חצי שמן זית וכמה צביטות גדולות של מלח. ודא שהם מצופים ביסודיות. כאשר התנור הוא על 121°, להעביר את תפוחי האדמה למחבת ברזל יצוק אחד או שניים ולהחליק אותם לתוך המדף התחתון של התנור. שימוש בברזל יצוק והחל בתנור נמוך יהפוך את תפוחי האדמה פריך addicitively.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
להשאיר את תפוחי האדמה לבד במשך 15 עד 20 דקות בזמן שהם מפתחים קרום. בינתיים, להכין את שאר החומרים שלך ולזרוק באותה קערה גדולה עם כמה צביטות כבדות של מלח.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
להעביר אותם למחבת גיליון ולהפיץ כך שכולם בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
לאחר כ -20 דקות, מוסיפים את העגבניות והקישואים למדף השני ובודקים את תפוחי האדמה. אם מרית מתכת דקה יכולה להחליק מתחתם ללא התנגדות רבה מדי והתחתית היא חום זהוב עמוק, לזרוק אותם ולהתפשט כך שהם שוב בשכבה אחת. אם הם תקועים או לא שחומים לחלוטין, להשאיר אותם להיות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
כל 10 דקות לאחר מכן, לבדוק את תפוחי האדמה ולזרוק לפי הצורך. סביר להניח שהם יסיימו לבשל בעוד העגבניות והקישואים התרככו ושיחררו הרבה מיצים, ואז הם יסיימו (הם לא באמת יתרככו עם כל הלחות).
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
7
הסר את כל החומרים מהתנור ולשלב על מגש ממש לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד