קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

עדשים וקארי ריבס עם תפוחי אדמה ואפונה

עדשים וקארי ריבס עם תפוחי אדמה ואפונה
עדשים מתכון קארי ריבס עם תפוחי אדמה ואפונה מוכן בסביבות שעה 1 וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. במנה עיקרית זו יש 375 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, בצל, כרוב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב ריבס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וידוי # 66: אני פשוט ניסיתי ריבס ... ריבס תות מתפורר כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. מתכונים דומים: Ca-Ri Ga (עוף קארי עם תפוחי אדמה, גזר ואפונה), Black Eyed Peas Curry (עם קוקוס) (Lobia Curry), ו מרק עדשים עם אפונה וחזיר.

הוראות

1
עבור תערובת התבלינים: בקערה, מערבבים יחד את כל החומרים.עבור עדשים: בסיר כבד 3 עד 4 ליטר, להמיס את החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
עדשיםעדשים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את הבצל, שאלוט, זנגביל, וקמצוץ גדול של מלח, מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך, 8-10 דקות. לחשוף, מערבבים את השום ואת תערובת התבלינים, ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
3
מוסיפים את הכרוב, תפוחי אדמה, ריבס, עדשים, סוכר חום, עלה דפנה, יחד עם מספיק מים קרים כדי לכסות על ידי 1 אינץ'. להעלות את החום גבוה ולהביא לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים בעדינות, חשוף, עד העדשים רכים, כ 30 דקות. מערבבים מדי פעם ומוסיפים יותר מים לפי הצורך כדי לשמור על המנה מרק למדי.כאשר עדשים רכים, מתבלים במלח לפי הטעם, מערבבים באפונה, ומבשלים עד האפונה הם רק רך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
עדשיםעדשים
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Aichenberg פרימיום Gruner Veltliner. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
גרונר הפרמיה של אייכנברג Veltlinern הוא מעדן אוסטרי משפחתי. יש לו ניחוחות של פירות טריים spiciness, עם הערות של פירות טרופיים ופלפל. הטריות בטעם נותנת טעמים של תפוחים ירוקים אשר לאורך זמן לארוז אגרוף בסוף. יין זה משתלב היטב עם בשר לבן, דגים, גבינות ומנות איטלקיות כגון פיצה ופסטה.