מתכון זה מספק 10 מנות. עם 3001 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 272 גרם של שומן כל אחד. אם 8.24 $ למנה נופל בתקציב שלך, עוגה מתובלת שמימית יכול להיות מדהים ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. גשו לסופר וקנו קינמון, סוכר, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: עוגת חשיש שמימית, עוגת שוקולד שמימית, ו עוגת שוקולד שמימית.
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. שמנת יחד חמאה וסוכר, סוכר חום עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
להוסיף ביצים ווניל, להתמזג במשך 1 דקה.מערבבים את כל החומרים יבשים יחד.תחליפי הוספת כפות של מרכיבים יבשים וחמאה לתערובת מוקרם תוך מכות עד שכל החומרים משולבים.להתמזג עד שאין גושים.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
יוצקים לשני סיבובים 9 אינץ ואופים במשך ~ 40 דקות, או עד קיסם מוכנס יוצא נקי.אפשר לעוגות להתקרר.אם אתה רוצה לערום את העוגות אתה צריך לחתוך את צמרות מעוגלות עם סכין לחם פעם הם התקררו כך שהם מחסנית שטוחה, לשמור את החלק שהוסר עבור אפל filling.To הפוך מילוי תפוח מטוגן, כף שוקת לתוך החלק העליון של שכבת העוגה הראשונה למילוי התפוח, על 1 אינץ עמוק אבל להשאיר את הקצוות כדי ליצור צלחת רדודה או אגן בעוגה.שמור את הפירורים מן ההליך הזה.פיל וליבה 2 אפיית תפוחים.קוצצים תפוחים ולשים למחבת יחד עם חמאה 3 T, על 1/4 כוס סוכר חום 1 כפית קינמון.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סכין לחם
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מחממים על חום בינוני, מערבבים מדי פעם כדי למנוע צריבה, אך מאפשרים לתפוחים להשחים מעט (זה הופך את הסוכרים לקרמל).לאחר התפוחים הפסיקו להזיע והם קרמל, להוסיף את המיץ מ 1/2 לימון או סיד ו 1/4 כוס מיץ תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
5
הסר מהחום.
6
הוסף את פירורי העוגה עד שכל הנוזל נספג.כפית זה לתוך השוקת הרדודה על העוגה ומניחים את העוגה השנייה על top.To הפוך את הציפוי, חמאת ceam וגבינה יחד.להתמזג וניל ולהוסיף סוכר.לאחר סוכר משולב להפוך מיקסר גבוה שוט עד אור שמנת.כפור את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה, מפזרים קינמון נוסף או אגוז מוסקט אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה