טארט בננה עם פודינג שוקולד עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 625 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו סוכר, בננות, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פודינג שוקולד טארט בקרום עוגיות שקדים עם גלידת זעפרן, טארט שוקולד-בננה, ו Caramelized-טארט בננה עם רוטב פורט שוקולד מריר (מתכונים דומים).
הוראות
1
להקציף חלמונים ביצה, סוכר, עמילן תירס ומלח בקערה בינונית להתמזג. להביא חלב להתבשל בסיר בינוני כבד. בהדרגה להקציף חלב חם לתוך תערובת חלמון. החזר תערובת לסיר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מניחים עטיפת פלסטיק ישירות על פני השטח של פודינג. מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
עבור הקרום: תערובת כל המטרה קמח, 2 כפות סוכר ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)
8
חותכים בחמאה צוננת באמצעות / כיבוי פונה עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
9
מוסיפים 1/4 כוס מי קרח ומעבדים עד ליצירת גושים לחים, מוסיפים עוד מי קרח על ידי כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק יחד; לחלק 6 כדורים שווים. לשטח כל כדור לדיסק. לעטוף כל דיסק בפלסטיק; להכניס למקרר 30 דקות.
העברה למחבת טארטלט 4 1/2 אינץ ' עם תחתית נשלפת. עיטור הבצק מעל 1/2 אינץ'. מקפלים overhang ב, לחיצה ויוצרים צדדים בעובי כפול. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג. חזור עם הנותרים 5 דיסקים בצק. הקפאת קרום 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
13
אופים קרום עד חום זהוב אפוי דרך, פירסינג עם מזלג אם קרום בועה, על 40 דקות. מגניב לגמרי מחבתות על מתלה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לאחסן אטום מחבתות טרטלט בטמפרטורת החדר.)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
14
מטאטא Preheat. חלוקת פודינג שווה בין קרום (1/4 כוס נדיבה עבור כל).
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
15
מניחים פרוסות בננה באופן הולם על גבי כל טארט, מכסה פודינג לחלוטין.