עוגות גבינה כתומות ושוקולד אישיות
עוגות גבינה כתומות ושוקולד אישיות דורשות סביב 1 שעה ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 166 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 40 סנט למנה מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, חמאה, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 28 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מרהיב כף ציון של 11%. מתכונים דומים: עוגות גבינה כתומות ושוקולד אישיות, עוגות גבינה אישיות עם רוטב חמוציות תפוזים, ו עוגות גבינה אישיות.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: מיני מאפין פח
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מערבבים את פרוסות השוקולד המרוסקות והחמאה המומסת.
מניחים כפית ארוזה היטב של תערובת רקיק לתוך כל כוס מיני מאפין ולחץ בחוזקה.
במעבד מזון שלבו את גבינת הריקוטה, גבינת השמנת, 1/4 כוס הסוכר, מחצית גרידת התפוז והביצה. מערבבים עד חלקה. משמנים קלות את דפנות תבנית המיני מאפין בחמאה. ממלאים את הכוסות בכ -1 1/2 כפות מתערובת עוגת הגבינה.
מניחים את תבנית המאפינס המיני בתבנית אפייה ויוצקים מספיק מים חמים בתבנית האפייה כדי להגיע באמצע דפנות תבנית המאפינס.
מעבירים את פח המאפינס המיני לרשת ומניחים להתקרר למשך 30 דקות. מכניסים למקרר למשך 15 דקות. השתמש בסכין קטנה כדי לפוצץ בעדינות את עוגות הגבינה מהכוסות.
רגע לפני ההגשה, שלבו את גרידת התפוז שנותרה עם 2 כפות הסוכר הנותרות. מעל כל עוגת גבינה בודדת כ 1/4 כפית מתערובת גרידת התפוז ומגישים.