נסו עוגות זנגביל שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד לבן, עוגות זנגביל שוקולד עם ציפוי שוקולד לבן, ו עוגות זנגביל שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 24 כוסות מאפין בגודל רגיל. הפוך תערובת עוגה לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, שמן וביצים. מערבבים דבשה, ג ' ינג ' ר הקרקע, קינמון וציפורן. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס חרדל מיובש
פרוסות סוכריות תפוז קצוצות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
4 כוסות קמח חיטה
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
3
אופים 18 עד 20 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר מן המחבתות כדי מדפי קירור. מגניב לגמרי, בערך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בקערה בינונית, לנצח חמאה וגבינת שמנת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב. במהירות נמוכה, בהדרגה לנצח אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
להוסיף וניל; לנצח על מהירות בינונית 2 דקות או עד מעורבב היטב. עוגות פרוסט. למעלה עם ג ' ינג ' ר גבישי שבבי שוקולד. חנות מכוסה במקרר.