עוגיות מקרוני וגבינה אפויות עשויות להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 588 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פרמזן, שמן זית, פסטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -38 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, עוגות מקרוני וגבינה, ו מקרוני וגבינה אפויים.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F. ספריי 2 (12 כוס) מאפין או מחבתות קאפקייקס עם ספריי בישול ירקות. באמצעות 1 כוס פירורי הלחם, מעיל את החלק הפנימי של כל כוס מאפין עם פירורי לחם, רועד את כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
לחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
במחבת בינונית, חום 1 כף שמן זית על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
7
מסננים ומוסיפים לקערה גדולה. מערבבים את ההודו מבושל ואת הגבינות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. כפית את תערובת הפסטה מוכנה לתוך תבניות הקאפקייקס, מילוי שווה בערך 2/3 מלא. מסדרים כמה חתיכות של עגבניות, ברוקולי ואספרגוס לתוך כל כוס. למעלה עם שכבה דקה של פירורי הלחם הנותרים טפטוף עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות