עוגות תה פקאן
עוגות תה פקאן יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 709 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. אם יש לכם קמח עצמי עולה, סירופ קנה, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו עוגות פקאן קרמל, עוגות פודינג שוקולד-פקאן, ו עוגות אגוז מוסקט טופי-פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה וסוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת.
מוסיפים סירופ קנה ו 2 מרכיבים הבאים, להכות רק עד מעורבב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. בהדרגה להוסיף קמח, מכה במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת; מערבבים פקאנים. טיפת בצק על ידי כפות מעוגלות 2 אינץ 'זה מזה על גיליונות אפייה מצופה נייר קלף, באמצעות כף עוגיות קטנה (כ 1 1/4 אינץ').
אופים ב 350 במשך 8 עד 10 דקות או רק עד הקצוות מתחילים להפוך חום זהוב. מגניב על גיליונות אפייה על מדפים תיל 1 דקה; להעביר מתלים תיל. מגניב לחלוטין (כ -15 דקות). לאחסן במיכלים אטומים 1 שבוע.