עוגיות אגוזי לוז-חמאה עם מיני שוקולד צ'יפס
עוגיות אגוזי לוז-חמאה עם שבבי שוקולד מיני דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 125 קלוריות. מתאים ל-48 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-151 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", חמאה, חמאת אגוזי לוז קרמי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגיות אגוזי לוז-חמאה עם מיני שוקולד צ'יפס, עוגיות כדורי שלג עם מיני שוקולד צ'יפס, ו שוקולד אגוזים חמאת בוטנים עוגיות לבה.
הוראות
לנפות תחילה 4 מרכיבים לתוך קערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה, חמאת אגוזים, ואת שניהם סוכרים בקערה גדולה עד אור ורך. מוכה בביצה ובוניל. מקציפים בתערובת קמח. מערבבים בשוקולד צ ' יפס. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות. (ניתן להכין 1 יום קדימה. שמור בקירור. לרכך את הבצק מעט בטמפרטורת החדר לפני בעיצוב.)
מחממים תנור ל 177°. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. באמצעות כף 1 רמה עבור כל עוגייה, לגלגל בצק בין כפות הידיים לתוך כדורי 1 אינץ'. סדר 1 אינץ ' בנפרד על גיליונות מוכנים.
אופים גיליון 1 בכל פעם עד עוגיות זהובות חום, על 12 דקות.
בואו להתקרר על סדינים על מדפים 5 דקות.
מעבירים עוגיות למדפים ומגניבים. (ניתן לעשות 5 ימים קדימה. לאחסן אטום בין גיליונות של נייר שעווה בטמפרטורת החדר.)