עוגיות אניס בוהמיות מזוגגות
והוא יספק כ 30 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 125 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח זהב, פלפל, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו עוגיות אניס מזוגגות, עוגיות אניס, ו עוגיות אניס (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 177°. גיליון עוגיות קו עם נייר קלף ריינולדס; להפריש. בקערה גדולה, לנצח חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד חלקה. הכה בביצה וקליפת לימון. מערבבים 1 3/4 כוסות קמח, קינמון, ציפורן, אגוז מוסקט, פלפל וזרע אניס.
לעצב בצק לכדורים 1 1/4 אינץ'. על גיליון עוגיות מרופדות, למקם כדורים על 1 אינץ ' זה מזה. לטבול בתחתית שתיית זכוכית 2 כפות קמח; לחץ על כל כדור עד בערך 1/4 אינץ ' עבה.
אופים 11 עד 14 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב בהיר.
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור. מגניב 15 דקות.
בקערה קטנה למיקרוגל, שבבי אפיית מיקרוגל ושמן על 10 שניות גבוהות; מערבבים. מיקרוגל במרווחים של 10 שניות עד תערובת ניתן לערבב חלקה. מערבבים תמצית אניס. כפית לתוך שקית ניילון לאחסון מזון קטנה, לחתוך את הפינה הזעירה של התיק. לסחוט שקית לטפטף זיגוג על עוגיות. מיד מפזרים שקדים.
בואו לעמוד עד סט, כ -30 דקות.