קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות18
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות ארוחת בוקר עם בייקון וקוואקר וזיגוג מייפל

עוגיות ארוחת בוקר עם בייקון וקוואקר וזיגוג מייפל
עוגיות בוקר שיבולת שועל, בייקון וגלייז מייפל אורכות בערך שעה ו-15 דקות מתחילתן ועד סופן. מתכון זה מכין 18 מנות עם 247 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -11 גרם שומן כל אחת. תמורת 37 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כארוחת בוקר זולה. למתכון הזה מ-Allrecipes יש מעריץ אחד. אם יש לכם סוכר, שיבולת שועל לבישול, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). לחמניות קינמון עם גלייז מייפל , גאלט תפוח קלוי ונאטות עם גלייז חרדל-מייפל , ועוגיות בוקר שיבולת שועל של בייבי בלייק דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, מטגנים על אש בינונית-גבוהה, תוך כדי הפיכה מדי פעם, עד להשחמה אחידה, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
2
סננו את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת במגבת נייר. כשהן מתקררות, קצצו את הבייקון והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מקציפים את החמאה, הסוכר הלבן והסוכר החום יחד בקערה גדולה עד לקבלת תערובת אוורירית בעזרת מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לאחר מכן מערבבים פנימה את הביצה ותמצית הוניל עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
כָּתֵףכָּתֵף
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
טורפים יחד בקערה את הקמח, סודה לשתייה, מלח וקינמון, ומערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת החמאה. מוסיפים בהדרגה את שיבולת השועל והבייקון, כשליש כוס שיבולת שועל בכל פעם, ומכסים את הבצק. מקררים לפחות שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
5
מחממים תנור ל-190 מעלות צלזיוס (375 מעלות פרנהייט). משמנים היטב תבניות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
גלגלו כשליש כוס בצק לכל עוגייה, גלגלו לכדורים והניחו את הכדורים במרחק של לפחות 7.5 ס"מ זה מזה על תבניות האפייה המשומנות. בעזרת מזלג טבול במים, שוטחו מעט את הכדורים.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגיות זהובות-חומות עם קצוות מעט שחומים יותר, 10 עד 12 דקות. מניחים להן להתקרר על גבי תבניות האפייה 3 עד 5 דקות לפני שמוציאים אותן מהרשת כדי לסיים את הקירור.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
להכנת הציפוי, טורפים יחד בקערה סוכר קונדיטוריה, מים וסירופ מייפל עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
9
הניחו לציפוי לעמוד כ-5 דקות עד שיסמיך מעט; טפטפו על החלק העליון של העוגיות. הניחו לעוגיות המזוגגות לעמוד כ-20 דקות עד שיתייצב לפני האחסון.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן