עוגיות בוקר שיבולת שועל, בייקון וגלייז מייפל אורכות בערך שעה ו-15 דקות מתחילתן ועד סופן. מתכון זה מכין 18 מנות עם 247 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -11 גרם שומן כל אחת. תמורת 37 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כארוחת בוקר זולה. למתכון הזה מ-Allrecipes יש מעריץ אחד. אם יש לכם סוכר, שיבולת שועל לבישול, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). לחמניות קינמון עם גלייז מייפל , גאלט תפוח קלוי ונאטות עם גלייז חרדל-מייפל , ועוגיות בוקר שיבולת שועל של בייבי בלייק דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, מטגנים על אש בינונית-גבוהה, תוך כדי הפיכה מדי פעם, עד להשחמה אחידה, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעים
2
סננו את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת במגבת נייר. כשהן מתקררות, קצצו את הבייקון והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מקציפים את החמאה, הסוכר הלבן והסוכר החום יחד בקערה גדולה עד לקבלת תערובת אוורירית בעזרת מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לאחר מכן מערבבים פנימה את הביצה ותמצית הוניל עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
כָּתֵף
1/2 כוס נשיקות הרשי
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
כמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
טורפים יחד בקערה את הקמח, סודה לשתייה, מלח וקינמון, ומערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת החמאה. מוסיפים בהדרגה את שיבולת השועל והבייקון, כשליש כוס שיבולת שועל בכל פעם, ומכסים את הבצק. מקררים לפחות שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
5
מחממים תנור ל-190 מעלות צלזיוס (375 מעלות פרנהייט). משמנים היטב תבניות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולד
6
גלגלו כשליש כוס בצק לכל עוגייה, גלגלו לכדורים והניחו את הכדורים במרחק של לפחות 7.5 ס"מ זה מזה על תבניות האפייה המשומנות. בעזרת מזלג טבול במים, שוטחו מעט את הכדורים.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגיות זהובות-חומות עם קצוות מעט שחומים יותר, 10 עד 12 דקות. מניחים להן להתקרר על גבי תבניות האפייה 3 עד 5 דקות לפני שמוציאים אותן מהרשת כדי לסיים את הקירור.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולד
8
להכנת הציפוי, טורפים יחד בקערה סוכר קונדיטוריה, מים וסירופ מייפל עד לקבלת תערובת חלקה.