חלה אני
חלה I הוא מתכון יהודי המגיש 16. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 301 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם מלח, ביצים, מים חמים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-40 דקות. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה די גרוע. נסו חלה, חלה, ו חלה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מפזרים שמרים מעל מים חמים בקושי. הכה בדבש, שמן, 2 ביצים, ומלח.
מוסיפים את הקמח כוס אחת בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת, מסיימים ללוש עם הידיים כמו הבצק מתעבה. ללוש עד חלק וגמיש וכבר לא דביק, הוספת קמח לפי הצורך. מכסים במטלית נקייה ולחה ומניחים לעלייה של 1 1/2 שעות או עד שהבצק הוכפל בתפזורת.
Punch למטה את הבצק עלה ולצאת על לוח מקומח. מחלקים לשניים ולשים כל חצי במשך חמש דקות בערך, הוספת קמח לפי הצורך כדי לשמור על מקבל דביק. מחלקים כל מחצית לשלישים להתגלגל לתוך נחש ארוך על 1 1/2 אינץ ' בקוטר. צבוט את הקצוות של שלושת הנחשים יחד בחוזקה וצמה מאמצע. או לעזוב כמו צמה או טופס לתוך כיכר קלוע עגול על ידי הבאת הקצוות יחד, מתעקל צמה לתוך מעגל, צביטה מסתיים יחד. משמנים שני מגשי אפייה ומניחים צמה סיים או עגול על כל אחד. מכסים במגבת ולתת לעלות כשעה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מקציפים את הביצה הנותרת ומברישים כמות נדיבה על כל צמה.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך כ 40 דקות. ללחם צריך להיות צליל חלול נחמד כאשר הוא מכה בתחתית. מגניב על מדף לפחות שעה לפני חיתוך.