מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. מתאים ל-36 מנות. אם יש לכם בייקון, שומן חזיר, סירופ מייפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס בייקון מסוכרים, עוגיות שוקולד צ'יפס בייקון מסוכרים, ו עוגיות שוקולד צ'יפס בייקון בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור כדי לאפות ב 191°. קו אפייה עם נייר קלף.לזרוק בייקון ¼ סירופ מייפל כוס בקערה בגודל בינוני, ואז להניח בייקון על מחבת מוכנה.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
אופים במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
הסר בייקון מהתנור, לאפשר להתקרר, ואז להתפורר בייקון מסוכר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
תנור חום ל 350 מעלות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
לנפות קמחים, סודה לשתיה,אבקת אפייה, מלח ופלפל לקערה. תניח בצד.באמצעות מיקסר מצויד מצורף משוט, חמאת שמנת, שומן חזיר וסוכרים יחד עד אור מאוד, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת. מוסיפים את הוניל והוויסקי. להפחית את המהירות נמוכה, להוסיף מרכיבים יבשים ומערבבים עד רק בשילוב, 5 עד 10 שניות. זרוק שוקולד צ ' יפס ובייקון מתפורר פנימה ולשלב לבצק. קו גיליון אפייה עם נייר קלף או מחצלת אפייה nonstick. זרוק בצק עוגיות על ידי כף מעוגלת על דפי אפייה מוכנים לפחות 3 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולד צ'יפס רכות
חתיכות בייקון אמיתיות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
אופים עד חום זהוב אבל עדיין רך, 9-11 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
העברת גיליון מתלה תיל במשך 10 דקות, ואז להחליק עוגיות על מדף אחר כדי להתקרר קצת יותר. חזור עם הבצק שנותר, או בצק מילואים, בקירור, לאפיית קבוצות שנותרו למחרת. תיהנו עם כוס חלב גדולה.