עוגיות בייקון ובורבון שוקולד צ'יפס
מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. מתאים ל-36 מנות. אם יש לכם בייקון, שומן חזיר, סירופ מייפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס בייקון מסוכרים, עוגיות שוקולד צ'יפס בייקון מסוכרים, ו עוגיות שוקולד צ'יפס בייקון בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור כדי לאפות ב 191°. קו אפייה עם נייר קלף.לזרוק בייקון ¼ סירופ מייפל כוס בקערה בגודל בינוני, ואז להניח בייקון על מחבת מוכנה.
הסר בייקון מהתנור, לאפשר להתקרר, ואז להתפורר בייקון מסוכר ולהניח בצד.
לנפות קמחים, סודה לשתיה,אבקת אפייה, מלח ופלפל לקערה. תניח בצד.באמצעות מיקסר מצויד מצורף משוט, חמאת שמנת, שומן חזיר וסוכרים יחד עד אור מאוד, על 5 דקות.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת. מוסיפים את הוניל והוויסקי. להפחית את המהירות נמוכה, להוסיף מרכיבים יבשים ומערבבים עד רק בשילוב, 5 עד 10 שניות. זרוק שוקולד צ ' יפס ובייקון מתפורר פנימה ולשלב לבצק. קו גיליון אפייה עם נייר קלף או מחצלת אפייה nonstick. זרוק בצק עוגיות על ידי כף מעוגלת על דפי אפייה מוכנים לפחות 3 אינץ ' זה מזה.
אופים עד חום זהוב אבל עדיין רך, 9-11 דקות.
העברת גיליון מתלה תיל במשך 10 דקות, ואז להחליק עוגיות על מדף אחר כדי להתקרר קצת יותר. חזור עם הבצק שנותר, או בצק מילואים, בקירור, לאפיית קבוצות שנותרו למחרת. תיהנו עם כוס חלב גדולה.