עוגיות דלעת עם סוכר קינמון
גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח, קינמון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: קינמון-סוכר מאפים, עוגיות סוכר קינמון, ו עוגיות טיפת סוכר קינמון.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F. קו גיליון אפייה עם קלף paper.In קערת ערבוב, לשלב את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח ותבלינים פשטידת דלעת ומערבבים עד מעורבב היטב.לפזר חתיכות חמאה על תערובת הקמח. באמצעות האצבעות או חותך מאפה, לחתוך את החמאה עד תערובת הוא גס ומתפורר.
מערבבים יחד את הדלעת ואת החמאה.
מוסיפים אותו לתערובת היבשה ומערבבים כדי להפוך את הבצק רך מאוד.תערובת ריקה החוצה על משטח מקומח ולחץ עד 1 אינץ'. באמצעות חותך 2 1/2 אינץ', לחתוך על 9 ביסקוויטים ולסדר על תבנית האפייה. אם אתה משתמש חותך קטן יותר, תקבל יותר ביסקוויטים. חותך גדול יותר ייתן לך פחות ביסקוויטים.
שלב את 2 כפות סוכר מגורען עם קינמון ומפזרים סוכר קינמון בנדיבות על צמרות המאפינס.
אופים במשך כ 15 דקות או עד מאפינס להופיע חום מבושל דרך.