קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגיות וסוכריות פודינג קרם

עוגיות וסוכריות פודינג קרם
והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 114 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פודינג מיידי בטעם שוקולד ג'לי, חלב, עוגיות אוריאו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: עוגיות וקרם פודינג פופס, סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, ו פודינג פופס.

הוראות

1
מקציפים תערובת פודינג וחלב בקערה גדולה עם להקציף 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פרוסות סוכריות תפוז קצוצות1 כוס פרוסות סוכריות תפוז קצוצות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הוסף פירורי עוגיות שוט מגניב; מערבבים רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
3
כף לתוך 9 (3-עוז.) כוסות נייר או פלסטיק. הכנס מקל פופ עץ או כף פלסטיק למרכז של כל ידית.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
4
להקפיא 5 שעות או עד המשרד.
5
הסר פופס קפוא מכוסות רק לפני ההגשה.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

עוגיות עובדות ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה, ופרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "