עוגיות סנטה סטאר
סנטה כוכב עוגיות דורש סביב 1 שעה ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 117 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 72 מנות סועדים.. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם מים, ביצים, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגיות סנטה, עוגיות סנטה, ו לא-רק-עבור-סנטה עוגיות.
הוראות
בקערה גדולה, שמנת את החמאה, קיצור וסוכרים עד אור רכה.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים מיץ תפוזים להתרכז וניל.
שלב את הקמח, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב. מכסים ומקררים במשך 2 שעות או עד קל לטפל.
על משטח מקומח קלות מרדדים בצק ל -1 / 4 אינץ'. עובי.
חותכים עם 4 אינץ'. חותך עוגיות בצורת כוכב טבול בקמח.
מקום 1 פנימה. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים בחום של 350 כ 7-8 דקות או עד שהקצוות יציבים.
בקערה קטנה שלבו את הסוכר, המים, אבקת המרנג וקרם האבנית של הקונדיטורים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. מקציפים גבוה במשך 4-5 דקות או עד שנוצרות פסגות נוקשות. גוון 9 כפות אדום 2 כפות שחור. השאירו את הדובדבן שנותר לבן. שמור על ציפוי שאינו בשימוש מכוסה כל הזמן במטלית לחה. במידת הצורך, היכו שוב במהירות גבוהה כדי לשחזר מרקם.
מניחים ציפוי אדום בשקית מאפה. עם # 3 עגול מאפה טיפ, צינור סנטה של כובעים, אפים וחליפות. השתמש בציפוי שחור לעיניים, כפפות, חגורות ומגפיים. עם ציפוי לבן וטיפ כוכב מס ' 16, הוסיפו את עיטור הכובע, השפמים והזקן. עם קצה עגול, להוסיף את החליפה לקצץ.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות עובדות ממש טוב עם שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "