עוגיות שוקולד צ'יפס טורט
המתכון שוקולד צ'יפס בראוני טורט יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 4 שעות ו 5 דקות. מנה אחת מכילה 806 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 53 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח זהב, פצפוצי שוקולד, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו טורט שוקולד בראוני עם מוס שוקולד לבן ובננות מקורמלות, עוגת גבינה עם שבבי שוקולד, ו בראוני שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 177°. Line 15x10x1-inch פאן עם נייר שעווה או רדיד; גריז עם קיצור. שמור 1 כוס שוקולד צ ' יפס עבור ציפוי ומקשט.
בסיר 3 ליטר, להמס חמאה ושוקולד צ ' יפס 1 כוס הנותרים על חום בינוני, ערבוב מדי פעם; להסיר מן החום. מערבבים סוכר מגורען, קמח, אגוזים, אבקת אפייה, וניל, מלח וביצים.
אופים 18 עד 23 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; הפוך על מתלה קירור. בזהירות להסיר נייר שעווה. בראוני מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
בקערה בינונית, לנצח קצפת, אבקת סוכר ווניל עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד נוקשה. מערבבים בשוקולד צ ' יפס 2/3 כוס.
חותכים בראוני לרוחב ל 4 חתיכות שוות, 10x3 3/4 אינץ'. לקצץ את הקצוות הנוקשים של בראוני אם יש צורך.
מקום 1 חתיכה על צלחת הגשה; להפיץ על 3/4 כוס ציפוי מעל. חזור פעמיים. למעלה עם חתיכה בראוני הנותרים. כפור הצדדים העליון עם הנותרים ציפוי.
מקשטים עם שמורות 1/3 כוס שוקולד צ ' יפס. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 2 שעות עד צונן אבל לא יותר מ 48 שעות. חנות מכוסה במקרר.