תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות שיבולת שועל פיסטוק אוכמניות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 45 קלוריות. מתאים ל-144 מנות. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, סודה לשתייה, חמוציות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו עוגיות פיסטוק חמוציות, עוגיות חמוציות עם פיסטוק חלבי, ו עוגיות שיבולת שועל פיסטוק וחמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכה יחד חמאה וסוכרים בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, ולאחר מכן הכה באבקת אפייה וסודה, תבלינים, ומלח עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
חמאה
תבלינים
מלח
פופ
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
2
מוסיפים ביצים ווניל ומכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
וניל
ביצה
3
מוסיפים קמח ומערבבים במהירות נמוכה עד רק בשילוב טוב. מערבבים שיבולת שועל, פיסטוקים, חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות
אגוזי פיסטוק
קמח לכל מטרה
שיבולת שועל
4
מחלקים בצק לרבעים. לעצב כל רבעון על גיליון גדול של נייר שעווה, באמצעות נייר כסיוע, לתוך יומן באורך 9 אינץ', ולעטוף בחוזקה בנייר הראשון, ולאחר מכן בניילון נצמד, מתפתל מסתיים (כמו חתיכת ממתק קשה). להירגע עד המשרד, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריה קשה
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
נייר שעווה
5
מחממים תנור ל 177° עם מדפים בשלישים העליונים והתחתונים. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
6
עבודה עם יומן 1 בכל פעם, שמירה על יומן שנותר מקורר. אם לוג מתרכך תוך כדי עבודה איתו, עטפו אותו מחדש וצננו אותו או הקפיאו אותו עד תום. באמצעות סכין משונן, לחתוך פרוסה בעובי 1/4 אינץ ' מבול עץ עם תנועת ניסור במקום על תבנית אפייה. המשך חיתוך, סידור פרוסות כמו לחתוך על 2 אינץ ' בנפרד על גיליון.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
תבנית אפייה
7
אופים, החלפת מיקום של גיליונות באמצע אפייה, עד הזהב ולהגדיר, 8 עד 10 דקות בסך הכל. עוגיות מגניב על גיליונות אפייה 1 דקה לפני העברת מדפים להתקרר לחלוטין. (קלף ניתן לעשות בו שימוש חוזר, אבל גליונות אפייה מגניבים בין קבוצות.)
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
8
אם לקישוט עם טפטוף של שוקולד נמס, דק קוצצים את השוקולד ואז להמיס אותו במיקרוגל ב 50 אחוז כוח עבור מרווחים של 30 שניות, ערבוב, עד חלקה. או, להמיס את השוקולד הקצוץ בקערת מתכת להגדיר על מחבת של מים רותחים בקושי.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
מים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
קערה
מחבת
9
שוקולד מגניב מעט, ואז לשים בשקית ניילון ולחץ על אוויר עודף. חותכים פתח זעיר בפינה התחתונה של התיק, ולאחר מכן לסובב את התיק בחוזקה רק מעל שוקולד טפטוף על עוגיות על מדפים להגדיר על נייר שעווה או מחבת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
נייר שעווה
מחבת
10
בואו עוגיות לעמוד בטמפרטורת החדר מגניב עד שוקולד מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
עוגיות
1
* יומני בצק עוגיות יכול להיות קפוא, עטוף היטב בנייר ופלסטיק ואז לסכל, עד 1 חודש.* עוגיות לשמור על קופסאות עוגיות, בשכבות מופרדות על ידי נייר שעווה, 5 ימים.