עוגת אספרגוס וגבינה
אספרגוס וטארט גבינה הוא קטוגני ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 166 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב, אגוז מוסקט, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזאת טובה. נסו טארט אספרגוס וגבינה, אספרגוס וטארט ביצים עם גבינת עיזים, ו גבינת עיזים אספרגוס טארט (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים קערה גדולה במי קרח. להביא על 1 אינץ ' של מים לרתיחה במחבת גדולה.
מוסיפים את האספרגוס; מבשלים עד ירוק בהיר וחד במכרז, 2 עד 5 דקות, בהתאם לעובי של האספרגוס.
מסננים ומעבירים למי הקרח כדי לעצור את הבישול; לנקז יבש לטפוח. מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מרדדים את בצק עלים לתוך מלבן 10-על-16 אינץ ' על משטח מקומח.
מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בקלף ודוקרים אותה עם מזלג.
אופים עד חום זהוב בהיר, כ 12 דקות.
בואו להתקרר מעט על תבנית האפייה.
בינתיים, לערבב את fontina, comte, שאלוט, חלמונים, חלב, אגוז מוסקט וקמצוץ כל מלח ופלפל בקערה עד בשילוב.
מורחים את תערובת הגבינה באופן שווה על בצק עלים, משאיר גבול 1 אינץ ' על כל הצדדים. לזרוק את האספרגוס עם שמן זית, 1/4 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם. מסדרים את האספרגוס על הטארט ואופים עד תערובת הגבינה הוא נפוח מעט, 15 עד 20 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.