עוגת אפרסק לחם מהיר
עוגת אפרסק לחם מהיר יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 552 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סודה לשתיה, שמן קנולן, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 37%. נסו לחם מהיר אפרסק-הל, דבש אפרסק לחם מהיר עם זרעי צ'יה, ו מיושן עוגת אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים אגוזי פקאן קצוצים במחבת טפלון קטנה על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב לעיתים קרובות, 5 עד 8 דקות או עד שהם קלויים.
מערבבים יחד את הקמח ואת 3 המרכיבים הבאים בקערה של מערבל חשמלי.
מקציפים יחד סוכר, שמן וביצים. מוסיפים בהדרגה תערובת סוכר לתערובת הקמח, מקציפים במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים וניל. מקפלים פנימה מילוי פירות ופקאן רק עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את הבלילה לתוך 2 (8-איקס 4 אינץ') מחבתות כיכר מצופות תרסיס בישול לאפייה.
אופים בחום של 350 למשך 45 דקות; מגן בנייר אלומיניום כדי למנוע השחמה מוגזמת, במידת הצורך, ואופים 15 דקות נוספות או עד שמבחר עץ ארוך המוחדר במרכז יוצא נקי. כיכרות מגניבות במחבת על רשת 10 דקות.
מוציאים ממחבתות לרשת, ומצננים 15 דקות.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בקומסטוק יותר במילוי פאי אפרסק פירות או ציפוי.