פאי אפרסק קלוי וניל דורש בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 184 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, פירורי קרקרים, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת אפרסק קלויה עם קרם חמאה וניל, וופלים וניל Yeasted עם סירופ מייפל אפרסק קלוי, ו עוגת אפרסק מיושנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
במעבד מזון, מרכיבים קרום הדופק עד מעורבב; לחץ לתוך צלחת פאי 9 אינץ ' כדי ליצור קרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
3
אופים עד הזהב (כ 10 דקות); להפריש על מדף להתקרר (כ 30 דקות). תשאירי את התנור דולק.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מפזרים את הג ' לטין מעל 1/2 כוס חלב שקדים בסיר קטן; בואו לעמוד 3 דקות.
יוצקים מילוי לתוך קרום מקורר לכסות; צמרמורת לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
8
בעת מילוי מתקרר, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מסדרים אפרסקים בתבנית אפייה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
10
טפטוף עם מיץ לימון ומים; מפזרים סוכר, להוסיף תרמיל וניל, נקודה עם חמאה. אפרסקים צלויים, מתבלים מדי פעם עם המיצים שלהם, עד הפרוסות רכות מזוגגות (15-20 דקות); מגניב לטמפרטורת החדר. מסדרים אפרסקים על עוגה; פורסים עוגה ל -10 חתיכות, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה