עוגת בזיליקום עגבניות
מנה אחת מכילה 306 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם חמאה, מלח, בצל וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגת העגבניות של סנדי, חזה עוף בזיליקום שום עם רוטב בזיליקום עגבניות, ו חציל בגריל וערימות עגבניות ירושה עם בזיליקום ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 204°. תרסיס 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית עם ספריי בישול. במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בצל בשמן 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד השחמה.
בקערה בינונית, מערבבים Bisquick מקום; לחתוך בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות תערובת בכיוונים מנוגדים), עד מתפורר.
מוסיפים מים; מערבבים במרץ עד לצורות בצק רכות. באמצעות אצבעות טבולות בתערובת ביסקוויק, לחץ על הבצק בצד התחתון ומעלה של צלחת העוגה, ויצרו קצה על שפת הצלחת.
מפזרים 1/2 כוס הגבינה בקרום. מסדרים חצי פרוסות עגבניות על גבי גבינה.
מפזרים חצי כל קמח, בצל, בזיליקום קצוץ, מלח ופלפל. חזור על שכבות. בקערה קטנה, לערבב מיונז הנותרים 1 כוס גבינה; להפיץ מעל העוגה בתוך 1 אינץ ' של קצה.
אופים 24 עד 26 דקות או עד השחמה קלה.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.