עוגת בטטה
, שהוא מוצק. נסו עוגת בטטה, פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), ו תבשיל בטטה ונקניקיות: סוף העולם רעב בטטה אחת בכל פעם (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים קוביות עוגה בשכבה אחת על מחבת רול ג ' לי.
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד קלוי, מפנה פעם אחת.
מניחים 1/2 כוס סוכר, שמנת חמוצה, גבינת שמנת בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד בשילוב טוב. בהדרגה להוסיף חלב, מכות עד חלקה.
מוסיפים קוביות עוגה קלוי; לקפל בעדינות לשלב.
מניחים 1/4 כוס סוכר, וניל, מלח, בטטות בקערה גדולה, והכה עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה.
כפית חצי תערובת עוגה לתוך צלחת קצת או קערה זכוכית 3 ליטר; העליון עם חצי תערובת תפוחי אדמה מתוקים.
מפזרים 1 כף קוקוס על תערובת בטטה; העליון עם חצי ציפוי מוקצף. חזור על שכבות; מפזרים הנותרים 1 כף קוקוס פקאן. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה.