עוגת ביסקוויט ג'ינג'ר דורשת על 1 שעה ו 53 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 964 קלוריות. אם יש לך מים, מולסה, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: עוגת ביסקוויט ג'ינג'ר, עוגת ביסקוויט שוקולד, ו עוגת ביסקוויט שוקולד.
הוראות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F. לרסס 13 על ידי 9 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים את חתיכות הביסקוויט באופן שווה בתחתית המחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מפזרים את thins ג ' ינג ' ר מרוסק באופן שווה על גבי הביסקוויטים. למעלה באופן שווה עם הג ' ינג ' ר הגבישי.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4
בקערה גדולה, לשלב את חצי חצי, ביצים, סוכר חום, מולסה, וניל, חמאה.
יוצקים על שכבת ביסקוויטים ולתת לעמוד עד הנוזל נספג, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
6
אופים עד פלאפי וזהב, 45 דקות עד 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
7
מגישים חם עם רוטב שמנת מולסה חמאה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנת
4 כוסות קמח חיטה
גרוטאות טריות
8
מקשטים באגוזים, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
9
בסיר בינוני על אש נמוכה, לשלב את החמאה, שמנת, חלב, מולסה. כאשר ב מבשלים נמוך, להוסיף את הסוכר החום וליקר שמנת אירי. לאט מוסיפים את תערובת קורנפלור ומבשלים עד מעובה. מערבבים באגוזים.