בשר חזיר צלוי עם שיפודי תאנה טריים
בשר חזיר צלוי עם שיפודי תאנה טריים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 557 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ים ופלפל, רוזמרין, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו איך לעשות בשר חזיר מזוגג תאנה לתוך ארוחות רבות, בשר חזיר צלוי קל ושיפודי אננס, ו בשר חזיר צלוי עם סלסה פירות טריים (מתכונים דומים).
הוראות
מברישים את הפילה בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
הסר את השיפודים מהמים. לנקב את התאנים באמצע עם שיפוד מתכת או דוקרן קרח לעשות חור. ואז חוט 3 תאנים על כל רוזמרין או שיפוד עץ. מברשת קלות את התאנים עם שמן זית.
מניחים את בשר החזיר tenderloin ישירות מעל האש. גריל במשך 2 עד 3 דקות לכל צד (פילה חזיר לחתוך במרכז במשך 5 עד 7 דקות לכל צד), הפיכת רבע סיבוב בכל פעם, עד מדחום בשר מיידי מוכנס בחלק העבה ביותר רושם 60° עבור בינוני והבשר הוא עסיסי מעט ורוד במרכז.
במקביל, למקם את התאנים משופדים על האש, מפנה כמה פעמים ובישול במשך כ 5 עד 6 דקות עד שהם מחוממים דרך. כאשר הם קרמל ורך, להסיר את שיפודים מהחום ולשמור על חום.
תן מנוחה חזיר במשך כ 5 דקות, ולאחר מכן לחתוך באלכסון לפרוסות בעובי 1-2 אינץ'.
כדי לשרת, לארגן 3 פרוסות חזיר עם שיפוד של תאנים על כל צלחת, כל עקף עם גבינת עיזים מתפוררת, טפטף עם 1/2 כפית דבש, ו זרועים רוזמרין קצוץ.
Reprinted with permission from The Gardener & The Grill by Karen Adler & Judith Fertig, © 2012 Running Press