בשר חזיר צלוי עם צ'אטני תפוחים
בשר חזיר צלוי עם צ'אטני תפוחים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם שיני שום, סיידר תפוחים, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. נסו בשר חזיר צלוי עם פיג צ'אטני, Chai-Brined חזיר Tenderloin עם תפוח מתובל Chutney, ו תפוח-&-שומר קלוי בשר חזיר Tenderloin (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את החזיר ולייבש את הטפיחה.
מערבבים סיידר, יין, צ ' אטני, שום, עלי טימין בקערה קטנה.
יוצקים תערובת על בשר חזיר; לכסות במרינדה בטמפרטורת החדר 1 שעה או להירגע עד 3 שעות.
שמן חום במחבת גדולה ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
הסר חזיר מן המרינדה, הזמנת מרינדה.
מוסיפים חזיר למחבת, מפזרים מלח ופלפל ומבשלים עד חום בהיר מכל הצדדים, על 6 דקות בסך הכל.
יוצקים מרינדה שמורה על בשר חזיר.
העברת מחבת לתנור; בשר חזיר צלוי, צלי מדי פעם, עד מדחום מיידי לקרוא מוכנס לתוך אוגרי חלק עבים 63°, כ 20 דקות עבור בינוני (הטמפרטורה תעלה על 10 מעלות).
להעביר חזיר קרש חיתוך. אוהל עם רדיד; תן לנוח 5 דקות.
יוצקים רוטב פאן ומיצים מעל.
מקשטים חזיר עם ענפי טימין.