עוגת בראוני ללא גלוטן
המתכון ללא גלוטן קרם דה Menthe עוגת בראוני יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 3 שעות. מנה אחת מכילה 518 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר, קרם דה מנתה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קרם דה Menthe בראוני, קרם דה Menthe כריכים בראוני, ו דלעת פאי פירור ברים (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). ריסוס תחתון רק של מחבת מרובעת 8 או 9 אינץ ' עם ספריי בישול (ללא קמח).
בקערה בינונית, מערבבים בראוני, חמאה וביצים עד מעורבב היטב (הבלילה תהיה עבה).
אופים מחבת 8 אינץ '28 עד 31 דקות, 9 אינץ פאן 26 עד 30 דקות, או עד קיסם מוכנס 2 אינץ' מהצד של פאן יוצא כמעט נקי. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה קירור, על 1 שעה.
בינתיים, בסיר 3 ליטר, לערבב את כל החומרים מילוי למעט ציפוי מוקצף שבבי שוקולד. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם להקציף עד התערובת מתחילה לרתיחה; להרתיח ומערבבים 1 דקה יותר עד מעובה.
הסר מהחום. מקררים במחבת כ -30 דקות עד מגניב.
חותכים בראוניז לחתיכות קטנות מאוד, על 3
בצלחת עוגת זכוכית 9 אינץ', הקש חתיכות בראוני יחד על החלק התחתון ומעלה של צלחת. מערבבים ציפוי מוקצף שבבי שוקולד לתוך מילוי. כפית לתוך קרום בראוני ולהתפשט באופן שווה. מקררים 1 שעה לפני ההגשה.