זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגת בראוני שוקולד-מנטה, עוגת בראוני מנטה גלם, ו עוגת בראוני עוגת גבינה עם נענע דקה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח 8 אינץ ' מחבת עוגת מתכת מרובע. שורה תחתונה של מחבת עם נייר קלף. נייר קלף חמאה וקמח. מערבבים שוקולד קצוץ על גבי דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים עד שוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
כף אחת של שומן טבעי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הסר מעל מים. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה בקערה בינונית עד חלקה. בהדרגה להוסיף סוכר ולהכות עד מעורבב היטב. לנצח ביצים 1 בכל פעם, מיזוג גם לאחר כל תוספת. מוכה בשוקולד נמס ווניל.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיף קמח וקינמון; לנצח רק עד מעורבב. כפית עוגת הבלילה למחבת מוכנה; החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים עוגה עד בודק מוכנס למרכז יוצא עם פירורים לחים מצורפים, כ 25 דקות. עוגה מגניבה במחבת על מתלה 20 דקות. הפעל סכין קטנה בין קצה העוגה ומחבת כדי לשחרר. להפוך את העוגה על מתלה; להסיר נייר קלף. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מערבבים שוקולד לבן וקרם הקצפה בחלק העליון של הדוד הכפול להגדיר מעל מים רותחים עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
אינסטנט פודינג לימון
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2
הסר מעל מים. מערבבים תמצית מנטה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציות לבן
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מורחים הדובדבן באופן שווה על גבי עוגה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
4
מניחים עוגה במקפיא עד הדובדבן הוא מוצק, על 30 דקות, או להכניס למקרר עוגה 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
1
להביא שמנת כדי להתבשל בסיר קטן כבד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
הסר מהחום.
3
הוסף שוקולד; להקציף עד נמס וחלק. שוקולד מגניב עד פושר אבל עדיין pourable, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
4
מניחים עוגה על סט מדף מעל תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
יוצקים חצי זיגוג מעל העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
6
מורחים זיגוג באופן שווה על גבי הצדדים של עוגה. להקפיא עד זיגוג מוגדר, על 10 דקות. במידת הצורך, לחמם מחדש זיגוג נשאר רק עד pourable.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
7
יוצקים זיגוג הנותרים על העוגה; להפיץ זיגוג בצורה חלקה מעל הצדדים של העוגה. מקררים את העוגה עד זיגוג מוצק, על 2 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור מקורר.)
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
8
בואו עוגה לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
9
מעבירים עוגת בראוני למגש. עוגה למעלה עם תלתלי שוקולד ומקשטים מגש עם גבעולי מנטה ותותים, אם תרצה