עוגת גבינה דובדבן שוקולד
מנה אחת מכילה 562 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 40 דקות. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. ראש לחנות ולקחת שוקולד חצי מתוק, תמצית ונילן, פירורי רקיק שוקולד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו עוגת גבינה שוקולד-דובדבן, עוגת גבינה דובדבן שוקולד, ו עוגת גבינה דובדבן שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו פירורי שוקולד וחמאה. לחץ על החלק התחתון ו -1 אינץ'. עד הצדדים של 10-ב משומן. תבנית קפיצית.
אופים בחום של 350; במשך 8 דקות. מצננים על רשת.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר לתערובת אחידה.
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. מערבבים פנימה שוקולד מומס ווניל. מקפלים בעדינות דובדבנים ופקאן.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 50-55 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר. מצננים על רשת למשך 10 דקות.
בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר. מקררים לילה.
במיקרוגל ממיסים את השוקולד החצי מתוק, החמאה וקיצור 1 כפית; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים 2 דקות; יוצקים מעל עוגת גבינה.
מורחים מעל החלק העליון ונותנים לו לרוץ בצדדים. מגניב.
בסיר קטן, ממיסים שוקולד לבן וקיצור שנותר.
טפטוף מעל הדף. מגניב. אחסן במקרר.