קושימומחה
מוכן ב11 שעות, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה דלעת כמעט מפורסמת

עוגת גבינה דלעת כמעט מפורסמת
זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו-55 דקות. גשו לסופר וקנו דלעת, פקאן, ג'ינג'ר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת הגבינה המפורסמת של לינדי, עוגת הגבינה המפורסמת של דונה, ו פנקייק עוגת גבינה כמעט מפורסם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז התנור מחממים עד 325 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מברשת מחבת 10 אינץ ' springform עם חלק מהחמאה. מערבבים את החמאה הנותרת עם הפירורים, 1/4 כוס הסוכר וקמצוץ מלח בקערה. לחץ על תערובת פירור לתוך החלק התחתון ומעלה את הצדדים של המחבת, לארוז אותו בחוזקה ובאופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
אופים עד חום זהוב, 15 עד 20 דקות. מגניב על מתלה, ואז לעטוף את החלק החיצוני של מחבת springform עם לסכל ומניח במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מביאים סיר בינוני של מים לרתיחה. בינתיים, לנצח את גבינת שמנת עם מיקסר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מוסיפים את 2 1/2 כוסות סוכר הנותרים ומכים עד רק אור, מגרד את הצדדים של הקערה ומכות לפי הצורך. הכה את השמנת החמוצה, ולאחר מכן להוסיף את הדלעת, ביצים, וניל, 1 כפית מלח התבלינים לנצח עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
יוצקים לתוך קרום מקורר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
7
מניחים בעדינות את המחבת הקלייה בתנור (אל תמשכו את המתלה החוצה) ושופכים את המים הרותחים למחבת הצלייה עד שהיא מגיעה בערך באמצע הצד של מחבת המעיין.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
אופים עד החלק החיצוני של ערכות עוגת הגבינה אבל המרכז הוא עדיין רופף, על 1 שעה 45 דקות. כבה את התנור ופתח את הדלת בקצרה כדי לשחרר קצת חום. השאירו את עוגת הגבינה בתנור במשך 1 יותר שעה, ולאחר מכן להסיר בזהירות מן המחבת צלייה להתקרר על מתלה. תריץ סכין בקצוות, תכסה ותכניס למקרר לפחות 8 שעות או בן לילה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
תביא את עוגת הגבינה לטמפרטורת החדר 30 דקות לפני ההגשה. לפתוח ולהסיר את טבעת springform. כדי לסיים, מניחים מנה של קצפת על כל פרוסה ומפזרים את אגוזי פקאן קלויים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
10
צילום: אלי מילר