עוגת גבינה לימון עליון
מנה אחת מכילה 400 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לכם פירורי וופל וניל, גושי לימון, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה עליונה, עוגת גבינה תות עליונה, ו "עוגת הגבינה של מימי".
הוראות
מחממים תנור ל 163°. בקערה בינונית, מערבבים מרכיבים קרום. במחבת 9 אינץ 'ungreased, לחץ על תערובת פירור בתחתית ו 1 אינץ' למעלה בצד. (לקבלת התוצאות הטובות ביותר, אין להשתמש במחבת כהה.)
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד רכות. בהדרגה לנצח 3/4 כוס סוכר עד חלקה.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. במהירות נמוכה, לנצח 1 כוס שמנת, קליפת לימון, מיץ לימון ומלח עד חלקה.
אופים 55 עד 60 דקות או עד להגדיר אבל עדיין מעט jiggly במרכז. מגניב במחבת על מתלה תיל 20 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב הצד של פאן כדי לשחרר, אבל לא להסיר את הצד של פאן. מגניב 1 שעה 30 דקות.
בקערה קטנה, מערבבים לימון כדי לרכך תערובת; להפיץ באופן שווה על גבי עוגת גבינה עד בתוך 1/2 אינץ ' של קצה. מקררים לפחות 3 שעות או לילה.
רגע לפני ההגשה, להסיר צד של מחבת. בקערה קטנה, להכות 1/2 כוס שמנת ו 1 כף סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. כפית או קצפת מקטרת סביב קצה עוגת גבינה. אם תרצה, מקשטים עם קליפת לימון. לאחסן במקרר.