קושימומחה
מוכן ב22 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם לימון

עוגת גבינה עם לימון
עוגת גבינה עם לימון דורשת 22 שעות עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת גבינה לימון-עוד הטוב ביותר, באמת, עוגת גבינה עם לימון, ו עוגת גבינה עם לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
Pulse הראשון 3 מרכיבים במעבד מזון 3 או 4 פעמים או רק עד מעורבב.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים חמאה, דופק 5 או 6 פעמים או עד מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
להקציף יחד חלמונים ביצה 1 כף. מים קרים כקרח בקערה קטנה; מוסיפים לתערובת חמאה, ומעבדים עד שהבצק יוצר כדור ומתרחקים מצדדים של הקערה, מוסיפים עד 1 כף. נותרו מים קרים כקרח, 1 כפית. בכל פעם, במידת צורך. לעצב בצק לדיסק; לעטוף בניילון נצמד. צ ' יל 4 עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מגלגלים בצק למעגל של 14 אינץ ' על משטח מקומח קלות. להתאים את הבצק למחבת קפיץ כהה משומנת קלות 9 אינץ', לחיצה בעדינות על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת; לקצץ ולהשליך בצק עודף. תרגע 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
5
בינתיים, מחממים תנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מקציפים גבינת שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 3 דקות או עד חלקה. בהדרגה להוסיף סוכר מגורען, להכות עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
7
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, מכות רק עד צהוב נעלם לאחר כל תוספת. מקציפים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
יוצקים שני שלישים של הבלילה עוגת גבינה (כ 4 כוסות) לתוך קרום מוכן; מנה 1 כוס לימון קורד מעל הבלילה במחבת, בעדינות מערבולת עם סכין. כפית נותרת הבלילה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
אופים ב 325 במשך 1 שעה עד 1 שעה ו 10 דקות או רק עד שהמרכז מוגדר. כבה את התנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
בואו עוגת גבינה לעמוד בתנור, עם דלת סגורה, 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הסר עוגת גבינה מהתנור, בעדינות להפעיל סכין סביב הקצה החיצוני של עוגת גבינה כדי לשחרר מצדדים של מחבת. (אין להסיר צדדים של מחבת.) מגניב לחלוטין במחבת על מתלה חוט (כ 1 שעה). כיסוי וצינה 8 עד 24 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
הסר צדדים של מחבת, ולהעביר עוגת גבינה לצלחת הגשה. כף הנותרים 1 כוס לימון קרד על עוגת גבינה, ואם תרצה, העליון עם פרוסות לימון מסוכרים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף