קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם ליקר אגוזי לוז

עוגת גבינה עם ליקר אגוזי לוז
מנה אחת מכילה 786 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו57 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך חמאה, שמנת, ליקר אגוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-45 דקות. נסו שוקו חם עם ליקר אגוזים, ליקר אגוזים תוצרת בית-ללא סוכר, ו ליקר לימונצ'לו בתוספת ריבועי עוגת גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור הקרום: מחממים את התנור ל 325 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מערבבים את פירורי העוגיות וחמאה מומסת. מערבבים היטב לשלב. לחץ על התערובת לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
4
אופים במשך 12 עד 15 דקות. אפשר להתקרר מעט, ולאחר מכן חמאה הצדדים של מחבת springform לתערובת עוגת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
למילוי: במערבל לעמוד, להכות את גבינת שמנת. לגרד את הצדדים של הקערה כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את הסוכר ומכים אותו עוד קצת; מגרד את הצדדים פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, ערבוב בין כל תוספת, עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
מערבבים את השמנת החמוצה על מהירות איטית בעת שפיכת ליקר אגוזי לוז לתוך הקערה בזרם איטי.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזיםליקר אגוזים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
לעטוף את החלק התחתון של המחבת springform עם רדיד אלומיניום. לגרד את המילוי על קרום השוקולד במחבת. לעטוף את החלק החיצוני של המחבת ב 3 שכבות של רדיד אלומיניום חובה כבדה ולשים במחבת גדולה יותר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
הוסף מספיק מים חמים למחבת החיצונית כדי לבוא באמצע הדרך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
אופים במשך 1 שעה. עוגת הגבינה צריכה להיות מוגדרת בקצוות אבל עדיין קצת jiggly באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
אפשר להגדיר לילה. הפעל סכין דק סביב הקצה ולפתוח את מחבת springform. מקשטים את החלק העליון של עוגת הגבינה עם טפטוף שוקולד ואגוזי לוז טבולים בשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד