קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם ליקר אגוזי לוז

עוגת גבינה עם ליקר אגוזי לוז
מנה אחת מכילה 786 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו57 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך חמאה, שמנת, ליקר אגוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-45 דקות. נסו שוקו חם עם ליקר אגוזים, ליקר אגוזים תוצרת בית-ללא סוכר, ו ליקר לימונצ'לו בתוספת ריבועי עוגת גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור הקרום: מחממים את התנור ל 325 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מערבבים את פירורי העוגיות וחמאה מומסת. מערבבים היטב לשלב. לחץ על התערובת לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
4
אופים במשך 12 עד 15 דקות. אפשר להתקרר מעט, ולאחר מכן חמאה הצדדים של מחבת springform לתערובת עוגת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
למילוי: במערבל לעמוד, להכות את גבינת שמנת. לגרד את הצדדים של הקערה כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את הסוכר ומכים אותו עוד קצת; מגרד את הצדדים פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
7
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, ערבוב בין כל תוספת, עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
מערבבים את השמנת החמוצה על מהירות איטית בעת שפיכת ליקר אגוזי לוז לתוך הקערה בזרם איטי.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזיםליקר אגוזים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
לעטוף את החלק התחתון של המחבת springform עם רדיד אלומיניום. לגרד את המילוי על קרום השוקולד במחבת. לעטוף את החלק החיצוני של המחבת ב 3 שכבות של רדיד אלומיניום חובה כבדה ולשים במחבת גדולה יותר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
הוסף מספיק מים חמים למחבת החיצונית כדי לבוא באמצע הדרך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
אופים במשך 1 שעה. עוגת הגבינה צריכה להיות מוגדרת בקצוות אבל עדיין קצת jiggly באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
אפשר להגדיר לילה. הפעל סכין דק סביב הקצה ולפתוח את מחבת springform. מקשטים את החלק העליון של עוגת הגבינה עם טפטוף שוקולד ואגוזי לוז טבולים בשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד