עוגת גבינה מוקה-שוקולד דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 314 קלוריות. גשו לסופר וקנו פירורי עוגיות שוקולד, סוכר, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד מוקה, עוגת גבינה עם מוקה שוקולד, ו עוגת גבינה עם שוקולד צ'יפס מוקה.
הוראות
1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
כדי להכין את הקרום, לשלב את 3 החומרים הראשונים בקערה; לזרוק עם מזלג עד לח. הקש תערובת לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
כדי להכין מילוי, לשלב קקאו Kahlua, ומערבבים היטב עם מקצף. לנצח גבינות ושמנת חמוצה במהירות גבוהה של מיקסר עד חלקה.