פאי תפוחים עמוק עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. 79 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, חלקות שלמות, קינמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. נסו פאי תפוחים עמוק, פאי תפוחים עמוק, ו פשטידת תפוחים עמוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים כל רבעון תפוח בשלישים לרוחב ולשלב בקערה עם החזה, מיצים, 1/2 כוס סוכר, קמח, מלח, קינמון, אגוז מוסקט ו allspice.
מרכיבים שתצטרך
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
יכול דיאט קרם סודה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לשימור,
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מרדדים חצי בצק העוגה (ראה נכון) ו לעטוף אותו על מחבת העוגה להאריך על 1/2 אינץ ' מעל השפה. אל תמתחו את הבצק; אם הוא קטן מדי, פשוט תחזירו אותו על הלוח ותגלגלו אותו מחדש.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
4
ממלאים את העוגה בתערובת תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
5
מברשת את קצה piecrust התחתון עם ביצה לשטוף כך הקרום העליון לדבוק. למעלה עם הקרום השני לקצץ את הקצוות על 1 אינץ ' מעל השפה. הכנס את קצה הקרום העליון מתחת לקצה של הקרום התחתון ו crimp את השניים יחד עם האצבעות או מזלג.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מברשת את כל הקרום העליון עם לשטוף את הביצה, מפזרים 1 כפית סוכר לחתוך ארבעה או חמישה חריצים.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מניחים את העוגה על מחבת ואופים במשך 1 עד 1 1/4 שעות, או עד הקרום הוא השחמה ואת המיצים מתחילים לבעבע החוצה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מגישים חמים.
9
קוביות החמאה ולהחזיר אותו למקרר בזמן שאתה מכין את תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
10
מניחים את הקמח, מלח וסוכר בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה דופק כמה פעמים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מוסיף את החמאה וקיצור. דופק 8 עד 12 פעמים, עד החמאה היא בגודל של אפונה. עם ריצת המכונה, יוצקים את מי הקרח במורד צינור ההזנה ודופקים את המכונה עד שהבצק מתחיל ליצור כדור. לזרוק על לוח מקומח ולהתגלגל לכדור. לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
דראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
12
חותכים את הבצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
13
מגלגלים כל חתיכה על לוח משוריין היטב לעיגול, מתגלגלים מהמרכז לקצה, מסתובבים ומעיפים את הבצק כדי לוודא שהוא לא נדבק ללוח. מקפלים את הבצק לשניים, מניחים במחבת ומתפתחים כדי להתאים את המחבת. חזור עם הקרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)