עוגת גבינה עם קרם דה מנתה
עוגת הגבינה של קרם דה מנתה דורשת בערך 6 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 386 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. מתאים ל-16 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-110 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך ביצים, אבקת סוכר, קרם דה menthe, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו עוגת גבינה עם קרם דה מנתה, עוגת גבינה עם קרם דה מנתה, ו עוגת הגבינה של קרם דה מנתה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 300 ° F. בקערה בינונית, לשלב מרכיבים קרום; לערבב היטב. לחץ בתחתית ומעלה הצדדים של ungreased 9 אינץ springform פאן.
מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד רכות. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד חלקה.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים 3/4 כוס שמנת וקרם דה menthe עד מעורבב היטב.
אופים ב 149°. במשך 60 עד 70 דקות או עד הקצוות נקבעים אבל המרכז עדיין מתנועע מעט כאשר מזועזע בעדינות. כבה את התנור; פתח את דלת התנור לפחות 4 אינץ'.
בואו עוגת גבינה לשבת בתנור במשך 30 דקות או עד המרכז מוגדר.
הסר עוגת גבינה מהתנור. מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 1 שעה או עד מקורר לחלוטין. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
ממש לפני ההגשה, בזהירות להפעיל סכין סביב הצדדים של מחבת כדי לשחרר; להסיר צדדים של מחבת. בקערה קטנה, להכות 1/2 כוס שמנת ואבקת סוכר עד פסגות נוקשות טופס. מקטרת או כפית קצפת סביב קצה עוגת גבינה.
מקשטים עם סוכריות מנטה קצוצות. לאחסן במקרר.