קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

מבשלים את הספר: עגבניות, רימונים וסלט סומק

מבשלים את הספר: עגבניות, רימונים וסלט סומק
מתכונים דומים: מבשלים את הספר: עגבניות שרי וסלט טופו, לבשל את הספר: סלט לחם עגבניות בגריל, ו לבשל את הספר: סלט ביצים ממולאות עם אנשובי, פפריקה מעושנת חמה, עגבניות.

הוראות

1
פורסים את העגבניות ומניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים את זרעי הרימון ומשלבים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
3
מערבבים יחד את שמן הזית, מולסה רימונים, סומאק וכמון בקערה.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימוניםמולסה רימונים
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
סומאקסומאק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
יוצקים את הסלט, מתבלים במלח ופלפל וזורקים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
5
הגישו מיד.