עוגת גבינה עם תבלינים ג'ינג'ר
מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 326 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם סוכר, ביצים, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-40 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד לבן וג'ינג'ר, זנגביל שביר וריבס, עוגת גבינה ג'ינג'ר & חג המולד עם רוטב ג' ינג'ר, ו ג'ינג'ר & ספייס תאנה ריבה.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 ° f. לעטוף רדיד אלומיניום סביב החלק החיצוני של מחבת 9 אינץ ' קפיץ.
מערבבים את פירורי העוגיות, חמאה ו 3 כפות סוכר בקערה בינונית. לחץ על תערובת פירור לתוך התחתון ו 1/2 אינץ ' את הצדדים של המחבת.
אופים במשך 10 דקות או עד הקרום הוא השחמה קלות.
תן את הקרום להתקרר במחבת על מתלה חוט במשך 20 דקות.
מקציפים את גבינת השמנת ואת הסוכר שנותר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד התערובת היא שמנת. הכה במרק, קינמון ואגוז מוסקט.
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. לנצח בתמצית הוניל.
אופים במשך 55 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר.
בואו עוגת הגבינה להתקרר במחבת על מתלה תיל במשך 2 שעות. מכסים ומקררים במשך 4 שעות או לילה.