עוגת גבינה קפואה עם פיסטוק.
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1069 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 89 גרם שומן. אם יש לכם קצפת, שוקולד, תמצית ונילן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו יוגורט קפוא פיסטוק, קינוח תות קפוא - פיסטוק, ו גלידת פיסטוק בקלאווה קפואה (מתכונים דומים).
הוראות
סכין מיקום להב בקערת מעבד מזון; להוסיף 1 אגוזי פיסטוק כוס. תהליך עד קצוץ.
מוסיפים פירורי עוגיות וופל, 3 כפות סוכר וחמאה מומסת. דופק 4 או 5 פעמים או עד מעורבב.
לחץ על תערובת פירור על החלק התחתון ו 1 1/2" למעלה הצדדים של מחבת משומן קלות 9" springform.
אופים ב 350 במשך 12 דקות או עד השחמה קלה. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
להביא שמנת לבישול בסיר כבד על אש בינונית.
הסר מהחום, ולהוסיף שוקולד לבן קצוץ.
בואו לעמוד 2 עד 3 דקות. מערבבים בעדינות עם מרית גומי עד חלקה.
מקציפים גבינת שמנת וחמאה מרוככת במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד שמנת.
מוסיפים אבקת סוכר, ומכים עד אור ורך.
להוסיף תערובת שוקולד לבן נמס וניל; לנצח 3 דקות או עד חלקה מאוד.
יוצקים את הבלילה לתוך קרום מוכן. לכסות ולהקפיא עד המשרד או עד 1 שבוע.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר כ -30 דקות לפני ההגשה.
מקשטים עוגת גבינה, אם תרצה.
חותכים עוגת גבינה קפואה עם סכין חדה, סכין טבילה במים חמים ומנגבים אותו יבש בין כל פרוסה.