קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת גבינה שוקולד לבן ניו יורק

עוגת גבינה שוקולד לבן ניו יורק
עוגת גבינה שוקולד לבן ניו יורק דורשת סביב 7 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-60 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, שוקולד צ'יפס, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו עוגת גבינה שוקולד לבן ניו יורק, עוגת גבינה בסגנון ניו יורק שוקולד, ו Japanese-ניו יורק היתוך ירוק תה שוקולד עוגת גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים 12 אינץ ' גיליון מרובע של רדיד על מתלה מתחת מתלה תנור מרכז בתנור.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
תנור חום עד 325 ° F. בקערה בינונית, לשלב מרכיבים קרום; לערבב היטב. לחץ בתחתית ועל 1 אינץ ' עד הצדדים של ungreased 10 אינץ springform פאן. להכניס למקרר בעת הכנת מילוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר, להכות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. להוסיף במהירות צ ' יפס מומס, קצפת וניל; לנצח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
יוצקים למחבת מצופה קרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים ב 163°. במשך 55 עד 65 דקות או עד הקצוות נקבעים; מרכז עוגת הגבינה יהיה רך. כבה את התנור; פתח את דלת התנור לפחות 4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
בואו עוגת גבינה לשבת בתנור במשך 30 דקות או עד המרכז מוגדר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הסר עוגת גבינה מהתנור. מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 1 שעה או עד מקורר לחלוטין. הסר בזהירות צדדים של מחבת. מקררים לפחות 4 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
בסיר כבד קטן, לשלב שבבי שוקולד, 1 חמאת כף ומים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
10
בואו לעמוד 5 דקות.
11
להקציף תערובת שוקולד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
12
מוסיפים 3/4 כוס סוכר וסירופ תירס; מערבבים היטב. מביאים לרתיחה על חום בינוני-נמוך, תוך ערבוב כל הזמן. להפחית את החום נמוך; להרתיח 8 דקות מבלי לערבב.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
13
הסר סיר מחום. מערבבים 1/2 כפית וניל ברוטב שוקולד. מגניב 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות. הרוטב יתעבה ככל שיתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
14
מגישים עוגת גבינה עם רוטב. חנות עוגת גבינה ורוטב במקרר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה