לזניה צ'יזי טורטייה
מתכון לזניה צ'יזי טורטייה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 15 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 471 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות שזיף, רוטב אנצ'ילדה, טורטיות תירס, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו לזניה עוף טורטייה גביני, לזניה טורטייה, ו לזניה טורטייה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 191°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול nonstick. בקערה בינונית, לשלב עגבניות, קישואים, בצל ושעועית; לערבב היטב. שמור 1/3 כוס רוטב אנצ ' ילדה; להפריש. בקערה בינונית נוספת, לשלב רוטב אנצ ' ילדה הנותרים לטבול שמנת חמוצה; להתמזג היטב.
כפית 2 כפות תערובת רוטב אנצ ' ילדה בתחתית צלחת אפייה מרוססת. סדר 8 חתיכות טורטייה על רוטב, חופפים לפי הצורך. כפית חצי תערובת שעועית על טורטיות; מפזרים 2/3 כוס הגבינה. כפית חצי מתערובת הרוטב הנותרת על גבי גבינה. חזור על שכבות, הזמנה 2/3 כוס גבינה עבור הדף. למעלה עם רוטב אנצ ' ילדה שמור 1/3 כוס. מכסים בנייר כסף.
אופים ב 191°. במשך 30 עד 35 דקות או עד מחומם היטב. לחשוף; מפזרים עם שמורות 2/3 כוס גבינה.
אופים, חשוף, 5 דקות נוספות או עד גבינה מותכת.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.