פיצה נמסה
המתכון פיצה נמס יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. מתאים ל-32 מנות. מנה אחת מכילה 90 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, ביצה, גבינת מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פיצה מהירה נמסה, Tex-Mex נמס, ו נקניקיות נמסות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375°f. גריז גיליון עוגיות.
אם באמצעות לחמניות סהר: על גיליון עוגיות, לפרוש 1 פחית בצק לתוך 1 מלבן גדול. עם פינים מתגלגלים מקורנים או אצבעות, רול או לחץ על הבצק לתוך מלבן 12x9 אינץ', נוקבים לחיצה בחוזקה לאטום. אם משתמשים בגיליונות בצק: על גיליון עוגיות, פרוס פחית 1 של בצק. עם פינים מתגלגלים מקורנים או אצבעות, רול או הקש בצק למלבן 12x9 אינץ'.
מורחים 1/4 כוס רוטב פיצה על הבצק כדי בתוך 1/4 אינץ ' של קצוות. למעלה עם פפרוני וגבינת מוצרלה.
אם משתמשים בגלילי סהר: באורך 14 אינץ ' של נייר קלף, פרוש את קופסת הבצק הנותרת. לחץ כדי להפוך 12x9-inch מלבן, הקשה בחוזקה ניקובים לאטום. אם משתמשים ביריעות בצק: באורך של 14 אינץ ' של נייר קלף, פרוש את קופסת הבצק שנותרה. לחץ כדי להפוך 12x9 אינץ מלבן.
בזמן החזקת נייר עם בצק, להפוך את הבצק הפוך כדי לכסות גבינה.
מפזרים גבינת פרמזן ואורגנו.
אופים 12 עד 15 דקות או עד חום זהוב.
בואו לעמוד על מתלה קירור 5 עד 10 דקות. לעבור קרש חיתוך. באמצעות חותך פיצה, לחתוך ל -16 ריבועים.
חותכים כל ריבוע בחצי באלכסון.
מגישים עם רוטב פיצה 1 כוס.