קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות32
ציון בריאות0
מגזין

פיצה נמסה

פיצה נמסה
המתכון פיצה נמס יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. מתאים ל-32 מנות. מנה אחת מכילה 90 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, ביצה, גבינת מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פיצה מהירה נמסה, Tex-Mex נמס, ו נקניקיות נמסות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375°f. גריז גיליון עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
אם באמצעות לחמניות סהר: על גיליון עוגיות, לפרוש 1 פחית בצק לתוך 1 מלבן גדול. עם פינים מתגלגלים מקורנים או אצבעות, רול או לחץ על הבצק לתוך מלבן 12x9 אינץ', נוקבים לחיצה בחוזקה לאטום. אם משתמשים בגיליונות בצק: על גיליון עוגיות, פרוס פחית 1 של בצק. עם פינים מתגלגלים מקורנים או אצבעות, רול או הקש בצק למלבן 12x9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות סהר בקירורלחמניות סהר בקירור
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
3
מורחים 1/4 כוס רוטב פיצה על הבצק כדי בתוך 1/4 אינץ ' של קצוות. למעלה עם פפרוני וגבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב פיצהרוטב פיצה
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
אם משתמשים בגלילי סהר: באורך 14 אינץ ' של נייר קלף, פרוש את קופסת הבצק הנותרת. לחץ כדי להפוך 12x9-inch מלבן, הקשה בחוזקה ניקובים לאטום. אם משתמשים ביריעות בצק: באורך של 14 אינץ ' של נייר קלף, פרוש את קופסת הבצק שנותרה. לחץ כדי להפוך 12x9 אינץ מלבן.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות סהר בקירורלחמניות סהר בקירור
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
5
בזמן החזקת נייר עם בצק, להפוך את הבצק הפוך כדי לכסות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6
הסר נייר.
7
מברשת עם ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
8
מפזרים גבינת פרמזן ואורגנו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
9
אופים 12 עד 15 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
בואו לעמוד על מתלה קירור 5 עד 10 דקות. לעבור קרש חיתוך. באמצעות חותך פיצה, לחתוך ל -16 ריבועים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
11
חותכים כל ריבוע בחצי באלכסון.
12
מגישים עם רוטב פיצה 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.