עוגת גבינה שוקולד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 12 מנות עם 432 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם שוקולד צ'יפס חצי מתוק, תותים ושבבי שוקולד, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך עצום מרהיב ציון של 20%. מתכונים דומים: עוגת גבינה מסקרפונה שוקולד לבן עם קרמל מלוח ותוספת שוקולד, עוגת גבינה שוקולד לבן משיש שוקולד, ו שוקולד, עוגת גבינה שוקולד צ'יפס.
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו פירורי עוגיות וסוכר; מערבבים פנימה חמאה. לחץ על החלק התחתון של 9 אינץ ' משומן. תבנית קפיצית; מניחים בצד. במיקרוגל, ממיסים צ ' יפס שוקולד; מערבבים עד חלקה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
מוסיפים ביצים מקציפים נמוך רק עד לאיחוד. מערבבים פנימה וניל ושוקולד מומס רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
4
יוצקים מילוי על קרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
5
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 40-45 דקות או עד שהמרכז כמעט מוגדר. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר. מכניסים למקרר למשך הלילה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מקשטים פרוסות בתותים ושבבי שוקולד אם רוצים. מקררים שאריות.
רובי פורט הם הבחירות המובילות שלי לעוגת גבינה שוקולד. לרובי פורט יש מספיק מתיקות ותעוזה כדי להחזיק את עוגת הגבינה השוקולד. פייר לה פטה קרמנט דה לימו עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פייר לה פטה קרמנט דה לימו
צבע זהוב בהיר עם ניחוחות וטעמים תוססים של תפוח אפוי, דובדבן לבן ומרנג לימון. מקוויאר גורמה וצדפות ועד פופקורן, פייר לה פפטטה הוא יין רב תכליתי שמשתלב היטב עם מגוון מנות ומטבחים. נסו עם סלט אגסים אסייתי, לחמניות טונה חריפות, או צלעות חזיר ורסק תפוחים.תערובת: 70% שרדונה, 20% שנין בלאן, 10% פינו נואר