עוגת גבינת קוטג'מוקרמת
ניתן להכין את פאי גבינת הקוטג'המוקרם בסביבות 45 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 22 גרם חלבון, 72 גרם שומן, ובסך הכל 1267 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. אם יש לכם חמאה, אגוזי מלך, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 52%, וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת גבינת קוטג, עוגת גבינת קוטג, ו פאי מקרוני אפוי עם גבינת קוטג.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (205 מעלות צלזיוס).
לחץ על הגבינה דרך מסננת 2 פעמים.
מוסיפים את החמאה, הסוכר, המלח, הקמח, גרידת הלימון, החלמונים ללא הפסד, הצימוקים, אגוזי המלך הקצוצים והחלב. מערבבים היטב.
מקציפים את החלבונים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים את החלבונים לתערובת גבינת השמנת.
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס (205 מעלות צלזיוס) למשך 30 דקות או עד להשחמה ויציבה.