עוגת גזר ממש טובה
והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 770 קלוריות. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך קומץ של צימוקים, גבינת שמנת, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: אוכל טוב בקלות: חמאה (Caramelised) עוגת גזר, יופי לך גזר ג'ינג'ר טופו רוטב, ו ראש השנה עוגת שקדים פאונד (עוגת מזל טוב).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. ספריי שני 9×2 אינץ ' מחבתות עוגת מתכת עגולות עם קמח הוסיף פאם. אם אתה משתמש מחבתות עוגה כהה, מחממים את התנור ל 325 מעלות f. גזר לגרוס. לזרוק אותם עם סוכר מגורען כוס 1 ולמקם במסננת להגדיר מעל קערה גדולה.
בואו גזר מסוכר לשבת במשך כ 20 דקות כדי לנקז. לחץ מדי פעם, ניקוז החוצה נוזל עד שאספת 1 כוס (אין צורך לשמור את זה, פשוט לזרוק אותו).בינתיים, להמיס חמאה בסיר להגדיר על חום בינוני. מבשלים אותו עד שהוא מפתח ארומה אגוזים ומתחיל להפוך חום ממש סביב הקצוות.
יוצקים את החמאה השחומה לתוך קערת ערבוב ולתת לו להתקרר במשך 2 דקות.
מוסיפים את הסוכר החום הכהה לחמאה ומערבבים היטב. מערבבים ביצים, אחד אחד, ואז מוסיפים vanilla.In קערה נוספת, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וקינמון.
מוסיף את תערובת הקמח לתערובת החמאה ומערבבים עד משולב. מערבבים את הגזר מסוכר, אננס סחוט, אגוזי מלך וצימוקים.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות העוגה ומבשלים 40-50 דקות או עד מבחן העוגות נעשה. אם באמצעות שני מדפים, לעבור מדפים באמצע הדרך, כך שתי העוגות מבשלות באופן שווה. הערה: העוגות שלי נעשו ב 40 דקות ואני השתמשתי מחבתות כהות ו 325 מעלות F, כך לבדוק ב 40 דקות.מגניב את העוגות על מתלה במשך 10 דקות, ואז להפוך מחבת מגניב לחלוטין. הכן ציפוי. מקציפים יחד גבינת שמנת וחמאה. מערבבים בסוכר, וניל ומיץ לימון. אם אתה רוצה קצת עירנות נוספת, מערבבים בקצת שמנת חמוצה. הכה עד אור ורך. עוגת פרוסט.