עוגת דלעת ארון קבורה
מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. מתכון זה משמש 20. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר קונדיטורים, ביצים, אגוז מוסקט טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 22%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: עוגת ארון מתים מפלצת, עוגת ארון קבורה ליל כל הקדושים, ו כריכי ארון קבורה.
הוראות
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים פנימה דלעת ווניל.
שלב את הקמח, הקינמון, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, אגוז המוסקט, המלח, הג ' ינג ' ר והציפורן; מוסיפים לתערובת הדלעת לסירוגין עם חלב חמאה, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מרפדים 13 אינץ ' משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה בנייר שעווה ומשמנים את הנייר; מורחים את הבלילה לתבנית.
אופים בחום של 325 במשך 40-45 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת כדי להתקרר לחלוטין.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וחמאה לתערובת אחידה.
הוסף סוכר של קונדיטורים ומספיק טעם מייפל כדי להשיג עקביות מתפשטת. למילוי, בקערה קטנה, מקציפים 1 כוס זיגוג עם קצפת עד שנוצרות פסגות רכות.
חותכים עוגה לצורת ארון קבורה (זורקים שאריות או שומרים לשימוש אחר).
חותכים עוגה אופקית לשתי שכבות.
מניחים שכבה תחתונה על צלחת הגשה; מורחים במילוי. למעלה עם שכבה שנייה.
הניחו בצד 2 כפות ציפוי לכתיבה; עוגת כפור עם ציפוי שנותר.
חותכים חור קטן בפינת שקית ניילון; ממלאים בציפוי שמור. צינור "לקרוע" על העוגה. יש לאחסן במקרר.