קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

פטוצ'יני עם פטריות

פטוצ'יני עם פטריות
פטוצ'יני עם פטריות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 776 קלוריות. אם אתה צריך 3 שיני שום, פטרוזיליה נדיבה עלה שטוח, פטוצ'יני, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בקרם אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם גלידת אוכמניות כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. עם כפית ציון 61%, המנה הזו מוצקה. נסו פטוצ'יני עם אספרגוס ופטריות, פטוצ'יני עם פטריות ואגוזי לוז, ו פטוצ'יני שמנת עם פטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוציאים ושומרים 1 כוס מי בישול רגע לפני הניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
מחממים את שמן הזית הבתולי במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עד להשחמה עמוקה ורכה, 12 עד 15 דקות, מוסיפים את השום, הטימין והמרווה באמצע הבישול. מתבלים את הפטריות במלח ופלפל, לפי הטעם, ומעט אגוז מוסקט טרי מגורד. מתפיחים את התבנית עם המרסלה ומערבבים למשך 30 שניות. מערבבים פנימה את השמנת, (או אם אתם מעדיפים, הוסיפו את הפסטה עם בובת ריקוטה בזמן ההגשה). מערבבים פנימה את מי הבישול השמורים של הפסטה, בערך 1 כוס אם משתמשים בריקוטה, ומספיק כדי לדלל את הרוטב לפי טעמכם אם משתמשים בקרם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
לפי עוגהלפי עוגה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מסננים את הפסטה וזורקים עם רוטב, פטרוזיליה וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מעבירים את הפסטה לקערות הגשה ומעליהם כל אחת עם בובת ריקוטה, אם משתמשים, לערבוב לפטוצ ' יני בזמן שאתם אוכלים.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
לפי עוגהלפי עוגה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)