פטוצ'יני עם פטריות
פטוצ'יני עם פטריות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 776 קלוריות. אם אתה צריך 3 שיני שום, פטרוזיליה נדיבה עלה שטוח, פטוצ'יני, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בקרם אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם גלידת אוכמניות כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. עם כפית ציון 61%, המנה הזו מוצקה. נסו פטוצ'יני עם אספרגוס ופטריות, פטוצ'יני עם פטריות ואגוזי לוז, ו פטוצ'יני שמנת עם פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
מוציאים ושומרים 1 כוס מי בישול רגע לפני הניקוז.
מחממים את שמן הזית הבתולי במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עד להשחמה עמוקה ורכה, 12 עד 15 דקות, מוסיפים את השום, הטימין והמרווה באמצע הבישול. מתבלים את הפטריות במלח ופלפל, לפי הטעם, ומעט אגוז מוסקט טרי מגורד. מתפיחים את התבנית עם המרסלה ומערבבים למשך 30 שניות. מערבבים פנימה את השמנת, (או אם אתם מעדיפים, הוסיפו את הפסטה עם בובת ריקוטה בזמן ההגשה). מערבבים פנימה את מי הבישול השמורים של הפסטה, בערך 1 כוס אם משתמשים בריקוטה, ומספיק כדי לדלל את הרוטב לפי טעמכם אם משתמשים בקרם.
מסננים את הפסטה וזורקים עם רוטב, פטרוזיליה וגבינה.
מעבירים את הפסטה לקערות הגשה ומעליהם כל אחת עם בובת ריקוטה, אם משתמשים, לערבוב לפטוצ ' יני בזמן שאתם אוכלים.