מנה אחת מכילה 907 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, אגוזי מלך, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת דלעת ספייס Bundt עם זיגוג קרמל, עוגת זנגביל דלעת חמאה עם זיגוג קינמון-מתובל פקאן, ו עוגיות דלעת מתובלות עם ציפוי מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתלה מיקום במרכז תנור מחממים ל 177°. חמאה וקמח שני 9 אינץ 'בקוטר מחבתות עוגה עם 1 1/2 אינץ' -צדדים גבוהים. לנפות הראשון 8 מרכיבים לתוך קערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח סוכר ושמן בקערה גדולה עד מעורבב היטב, על 2 דקות.
מוסיפים דלעת וניל; לנצח עד מעורבב. בהדרגה להוסיף מרכיבים יבשים; להכות רק עד incorporated. מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות; החלק העליון עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית
סוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
אופים עוגות עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 30 דקות. מגניב לגמרי מחבתות על מתלים. הפעל סכין קטנה סביב עוגות כדי לשחרר. להפוך עוגות על מדפים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
מסטיק פירות עם פסים כתומים
1
מערבבים רום, צימוקים, אוכמניות מיובשות בסיר קטן על אש נמוכה רק עד חם, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר מהחום; תן לעמוד 30 דקות.
3
ניקוז, הזמנת רום ופירות בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
דבש הדרים
4
להקציף קצפת וגבינת שמנת בקערה קטנה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימון
ממתקים עכשיו ואחר כך
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
שלב סוכר 2/3 כוס מים בסיר בינוני כבד. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום גבוה; להרתיח מבלי לערבב עד סירופ הוא צבע ענבר עמוק, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה טבול במים מחבת מתערבלת, על 10 דקות. לאט ובזהירות להקציף בתערובת גבינת שמנת (תערובת קרמל יהיה בועות במרץ).
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים חמאה; מקציפים עד שהתערובת חלקה, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
הסר מהחום; קרמל קרמל קר 10 דקות, לטאטא מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
סוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
יוצקים 3/4 כוס תערובת קרמל קרמל חם לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
סוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
מערבבים במחצית תערובת פירות יבשים שמורות, 1 אגוזי מלך כוס, קליפת תפוז מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשים
גרידה כתומה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
10
מניחים שכבת עוגה 1 על 8 אינץ ' קוטר טארט פאן התחתון או קרטון עגול.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
11
מברשת העליון של עוגה עם חצי רום שמורות.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
12
מורחים מילוי אגוז קרמל מעל, משאיר 1/2 אינץ גבול רגיל בקצוות. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, צד שטוח למטה; לחץ כדי לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
20 עד 25 עלי תרד שלמים
13
מברשת העליון של עוגה עם הנותרים רום; בואו לעמוד 10 דקות כדי לאפשר רום לטבול.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
14
יוצקים זיגוג קרמל חם נדיב 1/2 כוס על עוגה, ואם יש צורך, להפיץ מעל עם מרית אופסט לכסות. מקררים את העוגה ואת הדובדבן קרמל שנותר עד הדובדבן הוא מוצק מספיק כדי להפיץ לדבוק הצדדים של עוגה, ערבוב מדי פעם, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
20 עד 25 עלי תרד שלמים
סוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
15
להעביר 3/4 כוס ציפוי מקורר קערה קטנה וצינה לרוטב. באמצעות מרית אופסט, להפיץ הנותרים 1 כוס הדובדבן באופן שווה על הצדדים של העוגה כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
סוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
16
מערבבים תערובת פירות יבשים שנותרו אגוזי מלך 1/2 כוס בקערה קטנה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
17
מפזרים תערובת ב 1 1/2 אינץ ' -גבול רחב סביב קצה העליון של העוגה. לכסות עוגה עם כיפת עוגה וצינה לפחות 6 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור על ציפוי עוגה וקרמל לרוטב מקורר בנפרד.)
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
סוכריות ג'לי תפוזים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
18
מניחים עוגה על מגש.
19
מקשטים עם קליפת תפוז. לחמם מחדש ציפוי על אש נמוכה רק עד pourable.