מנה אחת מכילה 907 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, אגוזי מלך, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת דלעת ספייס Bundt עם זיגוג קרמל, עוגת זנגביל דלעת חמאה עם זיגוג קינמון-מתובל פקאן, ו עוגיות דלעת מתובלות עם ציפוי מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתלה מיקום במרכז תנור מחממים ל 177°. חמאה וקמח שני 9 אינץ 'בקוטר מחבתות עוגה עם 1 1/2 אינץ' -צדדים גבוהים. לנפות הראשון 8 מרכיבים לתוך קערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח סוכר ושמן בקערה גדולה עד מעורבב היטב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מוסיפים דלעת וניל; לנצח עד מעורבב. בהדרגה להוסיף מרכיבים יבשים; להכות רק עד incorporated. מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות; החלק העליון עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
אופים עוגות עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 30 דקות. מגניב לגמרי מחבתות על מתלים. הפעל סכין קטנה סביב עוגות כדי לשחרר. להפוך עוגות על מדפים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחד
1
מערבבים רום, צימוקים, אוכמניות מיובשות בסיר קטן על אש נמוכה רק עד חם, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
הסר מהחום; תן לעמוד 30 דקות.
3
ניקוז, הזמנת רום ופירות בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
דבש הדרים
4
להקציף קצפת וגבינת שמנת בקערה קטנה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימון
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
שלב סוכר 2/3 כוס מים בסיר בינוני כבד. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום גבוה; להרתיח מבלי לערבב עד סירופ הוא צבע ענבר עמוק, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה טבול במים מחבת מתערבלת, על 10 דקות. לאט ובזהירות להקציף בתערובת גבינת שמנת (תערובת קרמל יהיה בועות במרץ).
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים חמאה; מקציפים עד שהתערובת חלקה, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
7
הסר מהחום; קרמל קרמל קר 10 דקות, לטאטא מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
8
יוצקים 3/4 כוס תערובת קרמל קרמל חם לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מערבבים במחצית תערובת פירות יבשים שמורות, 1 אגוזי מלך כוס, קליפת תפוז מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
מקלות קינמון קצרים
10
מניחים שכבת עוגה 1 על 8 אינץ ' קוטר טארט פאן התחתון או קרטון עגול.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
11
מברשת העליון של עוגה עם חצי רום שמורות.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
12
מורחים מילוי אגוז קרמל מעל, משאיר 1/2 אינץ גבול רגיל בקצוות. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, צד שטוח למטה; לחץ כדי לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לחם אגוזי מלך וצימוקים
13
מברשת העליון של עוגה עם הנותרים רום; בואו לעמוד 10 דקות כדי לאפשר רום לטבול.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדרים
14
יוצקים זיגוג קרמל חם נדיב 1/2 כוס על עוגה, ואם יש צורך, להפיץ מעל עם מרית אופסט לכסות. מקררים את העוגה ואת הדובדבן קרמל שנותר עד הדובדבן הוא מוצק מספיק כדי להפיץ לדבוק הצדדים של עוגה, ערבוב מדי פעם, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לחם אגוזי מלך וצימוקים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
15
להעביר 3/4 כוס ציפוי מקורר קערה קטנה וצינה לרוטב. באמצעות מרית אופסט, להפיץ הנותרים 1 כוס הדובדבן באופן שווה על הצדדים של העוגה כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
16
מערבבים תערובת פירות יבשים שנותרו אגוזי מלך 1/2 כוס בקערה קטנה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשים
מקלות קינמון קצרים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
17
מפזרים תערובת ב 1 1/2 אינץ ' -גבול רחב סביב קצה העליון של העוגה. לכסות עוגה עם כיפת עוגה וצינה לפחות 6 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור על ציפוי עוגה וקרמל לרוטב מקורר בנפרד.)
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
18
מניחים עוגה על מגש.
19
מקשטים עם קליפת תפוז. לחמם מחדש ציפוי על אש נמוכה רק עד pourable.