עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת קרמל
עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת קרמל היא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 626 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם גבינת שמנת, שעועית וניל, זנגביל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת דלעת ספייס שכבת עם ציפוי קרמל וגבינת שמנת, עוגות דלעת קרמל עם קרמל קינמון ציפוי גבינת שמנת, ו עוגות דלעת קרמל עם קרמל קינמון ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר, מים, שעועית וניל וזרעים. מבשלים מעל חום גבוה, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס. באמצעות מברשת מאפה רטוב, לשטוף את כל הגבישים מהצד של המחבת. מבשלים מעל חום מתון ללא ערבוב עד כרמל ענבר בינוני כהה צורות, על 9 דקות.
הסר מהחום ומערבבים מיד את החמאה ואת השמנת הכבדה. (אל תדאג אם החמאה מפרידה.) Discard the vanilla bean.
מעבירים את הקרמל לקערה הגדולה של מיקסר עומד מצויד במקצף ומכה במהירות נמוכה עד הקרמל מתקרר מעט ומגיע יחד, כ 5 דקות. עם המכונה על, להכות את גבינת שמנת, קובייה 1 בכל פעם להכות היטב בין תוספות, עד משיי.
מעבירים את הציפוי לקערה ומקררים עד נוקשה מאוד, לפחות 6 שעות.
חמאה וקמח שני 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות. בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם אבקת אפייה, מלח, קינמון, זנגביל, סודה לשתיה, אגוז מוסקט וציפורן.
בקערה, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את הסוכר החום וביצים במהירות בינונית גבוהה עד פלאפי, 3 דקות. היכו בשמן, ואז הכו במחית הדלעת. לסירוגין להוסיף את החומרים יבשים ואת החלב ב 3 קבוצות, להכות היטב בין תוספות.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבתות מוכנות להחליק את צמרות.
אופים במשך 40 עד 45 דקות, עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי.
תן לעוגות להתקרר על מדף במשך 20 דקות. הפעל סכין בקצוות כדי לשחרר את העוגות, ולאחר מכן להפוך אותם על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
מניחים שכבה אחת על צלחת וממרחים עם 1 כוס של ציפוי גבינת שמנת קרם. למעלה עם השכבה השנייה כפור העליון בצד. מקררים את העוגה במשך 2 שעות לפני ההגשה.