קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת קרמל

עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת קרמל
עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת קרמל היא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 626 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם גבינת שמנת, שעועית וניל, זנגביל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת דלעת ספייס שכבת עם ציפוי קרמל וגבינת שמנת, עוגות דלעת קרמל עם קרמל קינמון ציפוי גבינת שמנת, ו עוגות דלעת קרמל עם קרמל קינמון ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר, מים, שעועית וניל וזרעים. מבשלים מעל חום גבוה, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס. באמצעות מברשת מאפה רטוב, לשטוף את כל הגבישים מהצד של המחבת. מבשלים מעל חום מתון ללא ערבוב עד כרמל ענבר בינוני כהה צורות, על 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר מהחום ומערבבים מיד את החמאה ואת השמנת הכבדה. (אל תדאג אם החמאה מפרידה.) Discard the vanilla bean.
מרכיבים שתצטרך
3
מעבירים את הקרמל לקערה הגדולה של מיקסר עומד מצויד במקצף ומכה במהירות נמוכה עד הקרמל מתקרר מעט ומגיע יחד, כ 5 דקות. עם המכונה על, להכות את גבינת שמנת, קובייה 1 בכל פעם להכות היטב בין תוספות, עד משיי.
מרכיבים שתצטרך
4
מעבירים את הציפוי לקערה ומקררים עד נוקשה מאוד, לפחות 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
5
מחממים התנור ל 35
6
חמאה וקמח שני 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות. בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם אבקת אפייה, מלח, קינמון, זנגביל, סודה לשתיה, אגוז מוסקט וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
7
בקערה, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את הסוכר החום וביצים במהירות בינונית גבוהה עד פלאפי, 3 דקות. היכו בשמן, ואז הכו במחית הדלעת. לסירוגין להוסיף את החומרים יבשים ואת החלב ב 3 קבוצות, להכות היטב בין תוספות.
מרכיבים שתצטרך
8
יוצקים את הבלילה לתוך המחבתות מוכנות להחליק את צמרות.
9
אופים במשך 40 עד 45 דקות, עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי.
10
תן לעוגות להתקרר על מדף במשך 20 דקות. הפעל סכין בקצוות כדי לשחרר את העוגות, ולאחר מכן להפוך אותם על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
11
מניחים שכבה אחת על צלחת וממרחים עם 1 כוס של ציפוי גבינת שמנת קרם. למעלה עם השכבה השנייה כפור העליון בצד. מקררים את העוגה במשך 2 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מחית דלעתמחית דלעת1אוראו ממולאים כפוליםנייר אורזנייר אורז454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת שמנת, חתוכה לקוביות 2 אינץגבינת שמנת, חתוכה לקוביות 2 אינץ4largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה0חתיכות טופי הית' ברציפורן טחוןציפורן טחון1אוראו ממולאים כפוליםג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהירסוכר חום בהיר1חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 מקלות חמאה ללא מלח, מרוכך1/2 מקלות חמאה ללא מלח, מרוכך1שעועית וניל, פיצול וזרעים שרוטיםשעועית וניל, פיצול וזרעים שרוטים1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת