אם יש לכם עמילן תירס, מלח, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו תפוח, אגס, חמוציות פריך עם ציפוי Gingersnap, תבשיל פשטידת ג'ו מרושל-ללא גלוטן, ו פאי חמאת אגס תפוחים עם קרום Gingersnap (מתכונים דומים).
הוראות
1
ביצוע ציפוי: בקערה, לערבב קמח, סוכר, סוכר חום, gingersnaps, זנגביל, ומלח. מערבבים חמאה מומסת עד שפירורים גדולים נוצרים.ביצוע המילוי: מחממים תנור ל 350 מעלות. בקערה גדולה לזרוק אגסים, תפוחים, חמוציות, מיץ לימון, גרידת לימון, וניל. בקערה קטנה לזרוק סוכר עם קורנפלור ולאחר מכן מערבבים את התערובת לתוך הפרי.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
עוגיות Gingersnap
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
כסף ללא נעליים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי